💎دریافت مشاوره رایگان در زمینه سرمایه گذاری

کلیک کنید
آموزش خصوصی ارز دیجیتال
آموزش فارکسهمیار ترند

آموزش فارکس رایگان + صفرتاصدبرای مبتدیان (ویدئو)

آموزش صرافی بینگ ایکس

با توجه به سابقه چند ساله تیم همیار کریپتو در ترید و آموزش ترید در بازار فارکس همچنین ارتباط با مشتاقان یادگیری بازار فارکس، متوجه یک خلأ و گپ بزرگ در حوزه آموزشی فارکس شدیم.
بسیار از دانشجویان گِله‌ی نبودِ یک منبعِ آموزشی صفر تا صدی که ساده و روان هم باشد را داشتند. اکثر دانشجویان می‌گفتند: “ما نمی‌دانیم از کجا باید شروع کنیم! نمی‌دانیم اطلاعاتی که داریم صحیح است یا خیر؟ منبع قابل‌اعتمادی برای یادگیری فارکس سراغ نداریم و خلاصه هر کدام به نحوی سرگردان بودند…”

با افرادی هستند که با بازار فارکس آشنایی دارند و حتی ترید انجام داده‌اند اما متأسفانه به دلیل عدم آموزش مناسب، تنها نتیجه آن‌ها چیزی جز ضرر و از دست دادن سرمایه نبوده است و به دنبال یک آموزش رایگان فارکس هستند.

از طرفی این روزها به دلیل تورمی که در زندگی روزمره‌مان وجود دارد، داشتن یک مهارت که باعث ایجاد درآمد دلاری شود، مثل نان شب ضروری است و ترید در بزرگ‌ترین بازار مالی جهان؛ یعنی بازار فارکس یکی از راه‌های کسب درآمد دلاری و با تکرار و تمرین رسیدن به استقلال مالی است.

به همین دلیل ما در همیار کریپتو تصمیم گرفتیم برایتان یک منبع جامع برای آموزش صفر تا صد بازار فارکس تهیه کنیم. در واقع شما با مطالعه محتوای پیش رو می‌توانید به صورت کاملاً رایگان به مباحث یک دوره جامع و کاربردی فارکس به صورت دسته‌بندی‌شده، دسترسی پیدا کنید.

آموزش فارکس برای مبتدیان

هدف ما در همیار کریپتو از راه اندازی این صفحه و ایجاد محتوا، آموزش فارکس به‌صورت رایگان، ساده و مفید است.
در ادامه مطالب را به گونه‌ای پیش می‌بریم که انگار همه با هم در یک آموزش خصوصی فارکس به‌صورت مجازی هستیم. راه ارتباطی ما با شما در انتهای صفحه بخش کامنت ها هست. هر سؤالی از محتوا آموزشی داشتید بیان کنید، در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهیم بود.

شاید با خودتان فکر کنید که برای آموزش فارکس باید حتماً فلان مدرک دانشگاهی را داشته باشم یا پیش نیاز خاصی دارد، نه اصلاً این‌طور نیست؛ زیرا ما از صفر تا صد آموزش فارکس برای مبتدیان را در این صفحه آورده‌ایم.
در ادامه به گونه‌ای به آموزش فارکس می‌پردازیم که گویی شما در یک کلاس مجازی آموزش فارکس شرکت کرده‌اید و قدم‌به‌قدم در حال یادگیری مهارت ترید در بازار فارکس هستید. مطالب آموزشی به صورت جلسه‌ای دسته‌بندی خواهند شد و در هر جلسه عنوان‌های آموزش مرتبط به زبان ساده، همراه با مثال و به صورت کاربردی آموزش داده خواهد شد.

آموزش خصوصی فارکس

در واقع در انتهای این صفحه به این سؤالات پاسخ داده خواهد شد:
1- فارکس چیست؟ چه چیزی در فارکس معامله می‌شود؟ چه کسانی در فارکس ترید می‌کنند؟
2- آموزش اصطلاحات بازار فارکس به صورت ویدیویی و متنی (اسپرد، لات، پیپ، پوینت، اهرم، سواپ، مارجین و کال مارجین شاخص‌های بورسی و …)
3- بروکر چیست؟ چگونه در بروکر فارکس ثبت نام کنیم؟ بهترین بروکر برای ترید فارکس کدام است؟
4- آموزش و معرفی سایت‌های کاربردی در بازار فارکس مانند” سایت تریدینگ ویو، سایت فارکس فکتوری، سایت و اندیکاتور سشن‌های فارکس
5- آموزش کار با متاتریدر 4 و 5، نحوه نصب اندیکاتور در متاتریدر 4 و متاتریدر 5 همچنین مقایسه متاتریدر 4 با 5
6- آموزش تحلیل تکنیکال در بازار فارکس
7- آموزش تحلیل بنیادی در بازار فارکس، آموزش مفاهیم اقتصاد کلان و تأثیر آن بر نوسانات بازار فارکس، آموزش انواع شاخص‌های اقتصادی بازار فارکس مانند: شاخص NFP، شاخص GDP و …
8- آموزش مدیریت سرمایه در بازار فارکس، نحوه سفارش گذاری حد سود و حد ضرر
9- آموزش روانشناسی بازار فارکس و معرفی بهترین کتاب‌های فارکس

تمامی موارد فوق همراه با جزئیات و البته پاسخ به سؤالات پر تکرار مانند آیا می‌توان به صورت ریالی حساب بروکر خود را شارژ کنیم؟ یا چگونه سود خود را از فارکس برداریم و به حساب بانکی خود منتقل کنیم؟ و … پاسخ داده خواهد شد.
بنابراین اگر در بازار فارکس صفر هستید و هیچ اطلاعاتی ندارید از طرفی دنبال یک منبع رایگان، منسجم و دسته‌بندی‌شده برای آموزش فارکس هستید این محتوا مناسب شماست.
اگر تاکنون ترید کرده‌اید و ضرر ده بودید، از خوش‌شانسی‌تان این صفحه را پیدا کرده‌اید؛ زیرا به شما کمک خواهد کرد تا نقاط ضعف خود را پیدا کنید و اطلاعات تکمیلی کاربردی در حوزه ترید فارکس به دست آورید.

آموزش فارکس (جلسه اول)؛ مفاهیم فارکس

در این جلسه می‌خواهیم با هم اولین مفاهیمی که درباره بازار فارکس باید یاد بگیرید را مرور کنیم.

در بخش اول جلسه با هم راجب فارکس و کلا ماهیت آن صحبت می‌کنیم. پس از آنکه متوجه شدیم اصلاً این فارکس چیست!؟ به سراغ بخش بعدی می رویم.

در بخش دوم تمام اصطلاحات مهم و کاربری فارکس را باهم یاد می‌گیریم. مثلاً یاد می‌گیریم جفت ارز چیست؟ اسپرد چیست؟ نرخ تبدیل چه مفهومی دارد؟ و به یکسری سؤالات پرکاربرد پاسخ می دهیم. یکی از این سؤالات پرکاربرد معنای اصطلاح خرید (بای – BUY) و اصطلاح فروش (سِل – SELL) هست و انواع روش‌های پوزیشن خرید و فروش را توضیح دادیم.

تا اینجا ما با مفهوم اولیه بازار فارکس آشنا شدیم، حالا در بخش سوم باید بدانیم خب داخل این بازار فارکس قرار ست چه چیزی را معامله کنیم و به طور تخصصی هر کدام از نمادهای معاملاتی بازار فارکس را بررسی کنیم.

 

فارکس چیست؟

در این محتوا از آموزش فارکس توضیح می‌دهیم که «فارکس چیست؟»

به طور خلاصه «بازار فارکس محلی برای تبادل ارزهای کشورهای مختلف است

دوستان ببینید اگر شما بخواهید مثلاً به کشور آلمان سفر کنید باید ریال خود را به یورو آلمان تبدیل کنید تا در آلمان بتوانید هزینه‌های سفر بپردازید. با اینکار شما یک معامله فارکس انجام دادید چرا که دو ارز کشور به هم تبدیل کردید.

حالا اینکار در قالب خیلییییی بزرگ‌تری هم انجام میشود و آن هم مبادله بین دوتا کشور هست. مثلاً یک مشتری ثابت نفت کانادا، کشور آمریکا هست. آمریکا برای خرید نفت کانادا باید دلار خودش را یعنی دلار امریکا را به دلار کانادا تبدیل کند تا بتواند هزینه نفت پرداخت کند. اینجا هم یک مبادله فارکس در حجم خیلی بزرگی انجام شده است.

خب در این مقاله همین مطالب بیشتر توضیح داده ایم و راجب دلیل پیدایش بازار فارکس هم صحبت می‌کنیم. سؤالی داشتید حتماً بپرسید خوشحال میشیم کمکتون کنیم.

اصطلاحات فارکس به زبان آدمیزاد

خب خب خب دیگر الآن می‌دانیم فارکس چیست؟
بازارهای مالی هر کدام برای خود یک دنیای بزرگ هستند. عملاً میتوان گفت برای خود حتی یک زبان دارند. مثلاً اگر الآن شما بروید کنار دو نفر معامله گر حرفه‌ای فارکس که دارند راجب معامله گری و بازار و غیره صحبت میکنند، بنشینید و به حرف‌های آنها گوش کنید. فکر می‌کنید دارید صحبت‌های دو مریخی را گوش می‌دهید .
چون از اصطلاحات خاص بازار فارکس استفاده می‌کنند. شما در قدم بعدی باید به اصطلاحات فارکس مسلط شوید.
دوستان عزیز یادگیری محتوای این بخش خیلییییییی مهم است… چون شما باید بدانید هر چیزی در فارکس به چه معناست یا حتی اگر مفهوم بعضی اصطلاحات را درک نکرده باشید، ممکن است در معاملات تان با مشکل مواجه شوید.
یادگیری اصطلاحات فارکس ممکن است یکم زمان بر باشد برای همین خودتان را اذیت نکنید و روزانه آرام آرام چند نمونه را یاد بگیرید تا کم کم ملکه ذهنتان شود. می توانید این صفحه را به بوکمارک های مرورگرتان اضافه کنید تا هر بار با مراجعه به این صفحه، مسیر آموزشی تان را کامل کنید.
البته وقتی معامله گری در حساب مجازی یا همان حساب دمو شروع کنید و وارد محیط بشوید دیگر چون باید با این اصطلاحات کار میکنید. خِبره خواهید شد. پس مجدد یادآوری می‌کنم در ابتدا به خودتان آسان بگیرید.
در این مقاله قراره با صفر تا صد اصطلاحات فارکس به زبان آدمیزاد آشنا بشویم.

چه چیزی در فارکس معامله میشود؟

تبریک میگویم به آخرین بخش جلسه اول آموزش خصوصی فارکس رسیدید.

در ادامه میخواهیم به طور تخصصی یاد بگیریم که «چه چیزی را در فارکس معامله می‌کنیم؟» و راجب شروع معامله در فارکس صحبت کنیم. هر چند که در دو مقاله قبلی نیز به طور گذرا به این مطلب اشاره کردیم اما اینجا قرار است در این مطلب عمیق شویم.

میخوایم بدانیم عمده‌ترین چیزهایی که در بازار فارکس معامله میشوند چیست؟ شما باید بدانید که میخواهید جفت ارزها را معامله کنید یا کامودیتی‌ها را؟ یا شاید بخواهید تخصصی روی شاخص‌های معروف بورسی در فارکس را معامله کنید.

آموزش فارکس (جلسه دوم)؛ مفاهیم فارکس

آموزش فارکس برای مبتدیان

به جلسه دوم تدریس خصوصی فارکس خوش آمدید. مفاهیم این جلسه را در اصطلاحات فارکس به طور تعریفی و گذرا یاد گرفتیم اما از آنجایی که خیلی مهم هستند باید با جزئیات بیشتری راجب آنها بدانیم.

این جلسه قرار است با گوشت و پوست و استخوان؛ یعنی خیلی تخصصی و عمری در پنج بخش یاد بگیریم که؛

در یک محتوا جامع یکبار برای همیشه یاد بگیریم که؛ اسپرد چیست؟ آیا همیشه ثابت است یا متغیر است؟ در ادامه با لات آَشنا میشویم و لوریج که همه میگویند شمشیر دولبه‌ است چیست!؟
کال مارجین که میگویند و همه از آن ترس دارند چیست ؟ و چیکار کنیم کال مارجین نشویم.
رگوله فارکس چیست؟ اگر با بروکر رگوله نشده کار کنیم، ممکن است چه بلایی سر پولمان دربیاورد؟ و رگوله بروکرهایی مثل رگوله آلپاری، رگوله لایت فارکس، رگوله آمارکتس رگوله فارکس چیف و چند بروکر دیگه باهم بررسی می‌کنیم.
ما برای اندازه‌گیری هر چیزی یک واحد داریم، درفارکس واحد اندازه گیری “هیجان انگیزترین چیز” پیپ وپیپیت (پوینت) هست. برویم ببینیم این دو اصطلاح چه هستند؟
هج کردن چیست و آیا باز کردن معامله معکوس برای پوشش ریسک و جلوگیری از ضرر همیشه مفید است؟

مفهوم اسپرد، لات و لوریج

شما اگر الان بروید و یک موبایل صفر خریداری کنید تنها موبایل رو روشن کرده باشید و همانجا بخواهید موبایل را بفروشید باید با قیمت کمتری موبایل را بفروشید. عملاً بین قیمت خریدوفروش شما اختلاف هست.

در بازار فارکس هم همین قانون وجود دارد. به اختلاف بین قیمت خریدوفروش شما اسپرد گفته میشود. حالا این اسپرد از یک بروکر به بروکر دیگر متفاوت، از یک نماد به نماد دیگه متفاوت است و همین‌طور در زمان‌های مختلف معاملاتی اسپرد تغییر میکند.

بیشتر بخوانید: اسپرد در فارکس

مثلاً اگر شما در جفت ارز یورو/دلار ساعت 16 عصر معامله باز کنید ممکن است 1 پیپ اسپرد پرداخت کنید و اگر ساعت 1 بامداد معامله باز کنید ممکن است 2 پیپ اسپرد پرداخت کنید زمان‌هایی که حجم معاملات پایین است، اسپرد معاملاتی افزایش پیدا میکند.

حتی گاهی دیده شده است که در نیمه شب اسپرد بعضی از جفت ارزها تا 11 پیپ رسیده است و به همین دلیل خیلی مهم است که بدانید حدوداً چه تغییراتی در اسپرد نماد معاملاتی شما در طول 24 ساعت شبانه‌روز رخ میدهد که اگر معامله‌ای راخواستید برای مدت زمان بیشتری باز نگه دارید به دلیل افزایش ناگهانی اسپرد، حد ضرر شما زده نشود.

اسپرد را جدی بگیرید!! اسپرد وسیله ای است که بسیاری معاملات سود ساز را تبدیل به ضرر میکند و بسیاری بروکر ها با استفاده از آن ضرر های بسیاری به تریدر ها میزنند پس حتما باید بطور کامل درمورد آن اطلاع داشته باشید.

خب حالا برویم ببینیم لات که کی استفاده میشود و میگن مراقب باشید از لات‌های بالا استفاده نکنید داستانش چیست؟ در دو کلمه خیلی ساده میگوییم: «حجم معاملات» یعنی به حجم معاملات در فارکس لات میگویند (به همین سادگی)

نکته کوچک دیگری هم دارد که باید رعایت کنید، لات دسته بندی دارد و شما مثل یک بسته در نظر بگیرید.

مثلاً ما میرویم بازار بسته 3 تایی، 6تایی یا 12 تایی و … خرید می‌کنیم. اینجا هم برای لات بسته بندی مختلفی داریم که دیگر برای توضیح مفصل آن باید مقاله‌ای که برای شما مشخص کردیم را بخوانید.

نکته آخر این بخش هم لوریج هست. بازهم به زبان خیلی ساده، لوریج یعنی اهرم!

چون بازار فارکس خیلی بزرگ است و پول ما خیلی کوچک هست و نمیتوان با این پول معامله کرد، مجبور هستیم از بروکری که داریم با پلتفرم آن کار می‌کنیم پول قرض بگیریم.

به عنوان مثال 200 دلار سرمایه گذاری می‌کنیم و از لوریج 100 استفاده می‌کنیم و عملاً انگار 20.000 دلار داریم.

خب همان ابتدا کار گفتیم که اهرم درست است که الآن خیلی جذاب ظاهر شده است اما با این حال ممکن است که از پشت به ما خنجر بزند که اگر مراقب نباشیم صرر میکنیم.

در مقاله « صفر تا 100 مفهوم اسپرد، لات و لوریج در فارکس 2023» تمام این موارد مفصل توضیح داده شده است.

کال مارجین در فارکس

همانطور که می‌دانید ما در معاملات فارکس از اهرم استفاده می‌کنیم. اهرم باعث میشود که بتوانیم چند برابر دارایی اولیه (سرمایه – مارجین – Margin) معامله باز کنیم. مثلاً اگر شما 50 دلار داشته باشید و از اهرم 10 استفاده کنید، میتوانید معاملات 500 دلاری باز کنید.

بیشتر بخوانید: کال مارجین در فارکس چیست

استفاده از اهرم در معاملات امکان کسب سود و ضرر را هم‌زمان بیشتر میکند. حالا فرض کنید یک معامله با مارجین 50 دلار باز می‌کنیم و پیش‌بینی ما اشتباه از آب در می آید و معامله در صرر است.

درست است که بروکر به ما 450 دلار قرض داده است که با آن معامله کنیم اما به ما اجازه اینکه بیشتر از مارجین اولیه خود یعنی همان 50 دلار ضرر کنیم را نداده است.

اگر ضرر معامله شما به 50 دلار برسد بروکر به طور خودکار معامله شما را میبندد و اصطلاحاً کال مارجین شده اید. به عبارتی کل سرمایه خود را از دست داده اید!

میدانستید اهرم معاملاتی در بازار فارکس از 200 شروع میشود؟ و  حتی در بعضی حساب ها تا 2000 هم افزایش پیدا میکند و برای این عمل اصلا نیازی به اجازه شما نیست و بروکر اهرم را اعمال می کند پس لازم است نحوه شناسایی اهرم حساب وتغییر آن را بدانید.

در مقاله «کال مارجین در فارکس به چه معناست؟» مفاهیم کال مارجین، دلایل کال مارجین شدن و چیکار کنیم که کال مارجین نشویم، توضیح داده شده است. در انتها فراموش نکنید که اینجا کلاس درس خصوصی هست که دارد مجازی برگزار میشود، پس سؤالی داشتید، حتماً در کامنت بپرسید.

رگوله فارکس چیست؟

ما باید برای متصل شدن به بازار فارکس از یکسری واسطه‌ها کمک بگیریم که به این واسطه‌ها کارگزاری یا بروکر میگویند.

بروکرها یکسری شرکت ها هستند که قراراست به ما خدمات مالی ارائه بدهند و در ازای این خدمات از ماکارمزد و کمیسیون دریافت کنند.

حالا یکسری شرکت‌های معتبر بین‌المللی باید فعالیت این بروکرها را تأیید کنند که به این عمل «رگولاسیون بروکر» گفته میشود.

همین‌طور که می‌دانید روزانه بیش از 8 تریلیون دلار حجم معاملاتی بازار فارکس است پس کارمزد این حجم معاملات واقعاً زیاد و چشمگیر خواهد بود. هر کجا هم که اسم پول زیاد باشد آنجا امکان حضور کلاهبردارها هم زیاد میشود.

خلاصه این همه داستان گفتم که بگویم اگر بروکر رگوله شده انتخاب نکنید ممکن است آن بروکر پول شما را بردارد و….

چرا باید مقاله «رگوله فارکس چیست؟ بررسی بروکر رگوله فارکس در ایران» را بخوانیم؟

چون با اصطلاح رگوله کاملاً آشنا میشوید و درباره رگوله بروکر آلپاری، رگوله بروکر آمارکتس، رگوله بروکر لایت فارکس و بقیه بروکرهایی که با ایرانی‌ها کار می‌کنند اطلاعات کسب میکنید تا بتوانید بهترین بروکر فارکس را انتخاب کنید.

پیپ و پیپت فارکس

بازار فارکس خیلی بزرگ است برای همین حتی کوچک‌ترین تغییرات در نرخ هر نماد و شاخصی در بازار خیلی مهم است و برای همین دو اصطلاح پیپ و پیپت ایجاد شد.

به رقم چهارم بعد اعشار در همه جفت ارزها پیپ گفته میشود (به‌جز جفت ارزهای ین دار)؛ یعنی اگر شنیدید که دوست تان گفت من 25 پیپ توی جفت ارز یورو-دلار سود کردم منظورش این بوده است که نرخ از 1.1234 به عدد 1.1259 رسیده و اون دوست شما هم معامله خرید داشته است.

در ابتدا که اسم دیگر آن پوینت هست. و  پیپت به رقم پنجم بعد اعشار در همه جفت ارزها گفته میشود، به‌جز جفت ارزهای ین دار!

– راستی قضیه جفت ارزهای ین دار چیست؟؟

-توضیحات بیشتر میخواهید حتما تا آخر همراه باشید!!!

+ آره قطعاً براتون توضیح میدهم، در مقاله «معرفی پیپ و پیپت (پوینت) در بازار فارکس» کامل از پایه براتون توضیح دادیم،

یادگیری عمیق مفهوم پیپ و پیپت (پوینت) در فارکس رابطه مستقیمی با میزان سودآوری ما دارد؛ چراکه میزان سود و زیان ما در هر نماد براساس میزان پیپی که نماد نوسان داشته است و میزان ارزش پیپ آن نماد مجاسبه می‌شود. به همین دلیل برای رفاه حال شما عزیزان و یادگیری دقیق این مفهوم یک ویدیوی جذاب در رابطه با «آموزش جامع پیپ و میزان حرکات در بازار فارکس» آماده کردیم.

در ویدیوی زیر به‌صورت لایو با مفهوم پیپ و پیپت در چارت جفت ارزها نحوه بررسی و محاسبه آن آشنا خواهید شد، به طوری که نیاز به آموزش دیگری نداشته باشید.

هج کردن hedging در فارکس

زمانی که معامله‌گری در بازار فارکس شروع میکنید، قطعاً برای شما پیش خواهد آمد که از معامله‌گرهای دیگر بشنوید: من برای پوشش و کنترل ریسک، معامله را هج کردم! یا ممکن است جایی مفهومی شبیه به آن را بخوانید.

شاید برای شما هم جالب باشد و بعد از آن زمان تصمیم بگیرید هر وقت معامله تان در ضرر است از روش هج کردن استفاده کنید و عملاً یک معامله معکوس باز کنید تا سود معامله معکوس، ضرر معامله اولیه را پوشش بدهد. منم اوایل ترید در یکی دو هفته اولی که با هج آشنا شده بودم، خیلی ذوق می‌کردم و از این روش استفاده کردم اما باعث شد حدود 2500 دلار در یک معامله از دست بدهم… فقط به خاطر اینکه این روش کاملاً درک نکرده بودم.

بریم بگم چرا؟

معامله می‌رفت توی ضرر، من حاضر نبودم ضرر قبول کنم و معامله معکوس باز می‌کردم…

معامله معکوس هزینه داره 1- کارمزد… 2- سوآپ شبانه… من مجبور بودم به ازای هر شب 50 دلار سواپ بدم… و خب با گذشت زمان عملاً یکی از معاملات می‌بستم و میدیم اشتباه کردم و خلاصه اینطوری شد که دیگر گیج شده بودم و نمی‌دانستم جهت روند چیست و…

همه موارد را گفتم تا بدانید که قبل از استفاده از روش هج کردن نیاز دارید اطلاعات درستی داشته باشید. در مقاله « مفهوم هج کردن hedging در فارکس و ارز دیجیتال» برای شما این اطلاعات آوردیم تا در زمانی که به این روش مسلط نشدید و در دمو تست نکردید، بهتر است از آن استفاده نکنید.

 

 

معاملات CFD

یکی از پرچالش‌ترین اصطلاحات فارکس در پروسه یادگیری آموزش فارکس «قرارداد CFD» یا «معاملات CFD» هست، حقیقا من خودمم زمانی که دانشجو آموزش فارکس بودم با یادگرفتن این اصطلاح یکم مشکل داشتم.

به‌خاطر همین سعی کردم تو مقاله «معاملات CFD چیست و عملکرد آن چگونه است؟» به زبان خیلی ساده این مفهوم مهم را آموزش بدهم.

در واقع در معاملات CFD شما به‌عنوان یک معامله‌گر برای معامله کردن روی یک دارایی نیازی نیست کل مبلغ برای خرید فروش دارایی را بدید.

به عبارت دیگه شما به‌عنوان معامله‌گر، تنها تفاوت قیمت اولیه و قیمت نهایی یک دارایی را پرداخت می‌کنید.

با استفاده از معاملات CFD، شما می‌تونید در بازار‌های سهام، فارکس، کریپتوکارنسی و سایر بازارهای سرمایه بازدهی بالایی را اونم به دلار کسب کنید.

وقتی مقاله مربوط به معاملات CFD را بخونید متوجه میشید این نوع معاملات چه مزایای زیادی دارند؛ مثلاً دست شما را چقدر در انجام معامله باز میکنن و همین‌طور با ریسک‌های این نوع معاملات آشنا میشید.

اگر برای شما هم مثل من این مفهوم کمی دشوار بود حتماً بپرسید تا بیشتر براتون توضیح بدم.

معاملات CFD چیست و عملکرد آن چگونه است؟
همبستگی جفت ارزها در فارکس
در بازار فارکس یکسری جفت ارزها رفتار تکنیکالی مشابه هم دارند، یکسری دیگه هم رفتار تکنیکالی متضاد هم دارند بعضی‌ها هم هستند که تشابه یا تضادی از لحاظ روند حرکتی تکنیکال باهم ندارند. به این موضوع در بازار فارکس «همبستگی بین ارزها -Currency Correlation» گفته میشه.

خب حالا این همبستگی به کارایی داره و ما چرا باااااید به این «همبستگی بین ارزها -Currency Correlation» تسلط داشته باشیم.

همبستگی در تحلیل تکنیکال و مدیریت سرمایه بهتون کمک میکنه. مثلاً جفت ارز A با جفت ارز B هم بستگی متضاد دارند یعنی اگر روند تکنیکالی A صعودی هست، روند تکنیکالی B اصولاً نزولیه. وقتی شما اینو بدونید و دیگه هم‌زمان روی جفت ارز A و B باهم معامله خرید یا باهم معامله فروش باز نمی‌کنی دیگه… بالاخره احتمال بالا یکی از این تحلیل‌ها اشتباه خواهد بود.

پس باید روابط کلی جفت ارز ها مثل اینکه مثلا جفت ارز یورو به دلار مهم ترین جفت ارز بازارفارکس و تاثیر بسیار زیادی بر بقیه جفت ارز ها داره بدونید

در مقاله «5 دلیل استفاده از همبستگی جفت ارزها در فارکس» با جزئیات به بررسی چرایی استفاده از همبستگی در بازار فارکس پرداخته شده و چند سایت هم برای اینکه همبستگی‌ها را ازش چک کنید، معرفی شده. پیشنهاد می‌کنم اگر حتماً سری به این مقاله بزنید تا با مدیریت بهتر بتونید معاملاتتون انجام بدید.

5 دلیل استفاده از همبستگی جفت ارزها در فارکس

سشن های فارکس

اصلاً به این موضوع فکر کردید که چرا بازار فارکس 24 ساعت هست؟ بازار فارکس یک بازار جهانی است، یعنی تو این بازار بانک‌ها و مؤسسات مالی بزرگ با هم به تبادل ارز میکنند.

حالا کی این تبادل انجام میشود؟ زمانی که ساعت کاری هر کشور باشد. مثلاً بانک‌های انگلستان در زمانی که ساعت کاری این کشور هست فعال‌اند یا بانک‌های آمریکا زمانی که ساعت کاری کشور آمریکا هست، فعال‌اند.

خب به هر کدام از این زمان‌بندی فعالیت سشن معاملاتی‌ فارکس گفته میشود.

خیلی مهم هست که شما به این سشن‌های معاملاتی تسلط داشته باشید تا در زمان‌هایی که حجم بازار بالاست معامله کنید. چرا؟ تو مقاله «زمان بندی دقیق سشن های فارکس به وقت ایران» در موردش صحبت کردیم.
زمان بندی دقیق سشن های فارکس به وقت ایران
انواع سفارشات در فارکس
میخواهیم در سه خط برای شما تمام سفارش گذاری برای باز کردن معامله در فارکس را بگوییم، پس خیلی به این دسته بندی دقت کنید.

ما به دو نوع کلی می‌توانیم سفارش‌های خود را به بروکر بدهیم.

1- سفارش آنی: یعنی در لحظه حال حاضر شرایط بازار برای BUY یا SELL مناسب بوده است و ما تصیمیم به انجام معامله گرفتیم.

2- سفارش لیمیت (در حال انتظار): این سفارش چهار نوع دارد. ما می‌توانیم دو نوع سفارش در انتظار خرید (BUY LIMIT – BUY STOP) و دو نوع سفارش در انتظار فروش (SELL LIMIT – SELL STOP)  در بازار فارکس ثبت کنیم.

مواردبالا برای سفارشات ورود به معامله بود. دیگه می‌دانید که برای خروج از معامله دو راه هست خروج با سود که میگویند حد سود (تارگت) خورد و خروج در ضرر که میگویند حد ضرر (استاپ لاس) خورد!

یک تریلینگ استاپ هم داریم که خب عملاً همان حد سود اما طبق شرایط خاصی جابجا میشود، در مقاله بهت گفتم قضیه چیست؟

حالا مقاله « انواع سفارشات در فارکس و نحوه استفاده از آن ها»  تک تک این مواردی که گفتیم را توضیح میدهیم. دوست من مفاهیم را جدی بگیر، همین الآن بروید مقاله را بخوانید و سفارشات در دمو فارکس تمرین کنید، دوباره برگردید و همین‌جا سؤالی داشتید بپرسید، نداشتیئ هم دمتون گرم و باهم بریم بخش جدید بهتون یاد بدهیم.

 

آموزش فارکس رایگان

 

سایت‌های مهم در فارکس

بروکر یونیکورن

همان‌طور که در مقاله اصطلاحات فارکس توضیح داده شد، شما برای معامله‌گری در بازار فارکس باید از یک واسطه که بهش بروکر گفته میشود استفاده کنید

می‌دانیم که خیلی از شما دنبال یه بروکر معتبر و قابل اعتماد برای شروع سرمایه‌گذاری هستید. منم همین‌طور بودم. تا اینکه یه روز بعد از کلی سرچ و تحقیقات با بروکر یونیکورن آشنا شدم.

یونیکورن یه بروکر فارکس تازه‌وارد توی ایران هست، ولی خیلی سریع توانست خودش را به عنوان یکی از بهترین بروکرها جا بندازد. این بروکر مزایای زیادی دارد که باعث می‌شود گزینه‌ مناسبی برای سرمایه‌گذاران مبتدی و حرفه‌ای باشد.

یکی از مزایای اصلی یونیکورن، تنوع محصولات و خدمات آن است. این بروکر علاوه بر جفت ارزهای فارکس، نمادهای دیگری مثل CFD، سهام، ارزهای دیجیتال و… را هم ارائه می‌دهد؛ یعنی شما می‌توانید با هر سرمایه‌ای که دارید، کلی انتخاب برای ترید داشته باشید.

مزیت دیگری یونیکورن، کارمزدهای پایین آن است. این بروکر کارمزدهای رقابتی را برای ترید در نظر گرفته است که باعث می‌شود سود شما بیشتر بشود.

یونیکورن همچنین یه تیم پشتیبانی قوی دارد که همیشه آماده‌ پاسخگویی به سؤالات شما هستند. این تیم از طریق تلفن، ایمیل و چت آنلاین در دسترس هستند.

با این حال قبل از شروع همکاری با بروکر یونیکورن خودتون هم تحقیقات تان انجام بدهید. یکی از منابعی که میتواند کمکتون کنه مقاله « آموزش ثبت نام در بروکر یونیکورن » هست.

در این جلسه آموزش خصوصی فارکس می‌خواهیم راجب سایت‌های مهم در بازارهای مالی مخصوصاً بازار فارکس صحبت کنیم. شما برای ترید در بازار فارکس باید به مفاهیم اخبار اقتصادی و سیاسی مسلط باشید و در ادامه این اخبار سیاسی و اقتصادی را همیشه رصد کنید.

به همین دلیل باید نحوه کار کردن با یکسری سایت بسیار مهم و کاربردی را یاد بگیرید. تنها ارزش محتوای این صفحه دو میلیون تومان هست؛ یعنی با تسلط به این محتوا دو میلیون سود کردید.

پس خیلی خوب بخوانید، مرحله‌به‌مرحله مطالب گفته شده در سایت‌های معرفی چک کنید و سؤالی داشتید بپرسید تا بتونیم وارد مرحله بعدی بشیم.

بروکر لایت فارکس

یکی از بروکرهای رگوله شده که با ایرانی‌ها همکاری دارد، بروکر لایت فارکس است. اگر تحقیقاتتون را انجام دادید و قصد معامله‌گری در بروکر لایت فارکس را دارید. مقاله «بروکر لایت فارکس | هر آنچه باید در مورد آن بدانید» تمام اطلاعات لازم را به شما آموزش میده.

بروکر لایت فارکس | هر آنچه باید در مورد آن بدانید

سایت های مهم فارکس

شما برای دسترسی به اخبار مهم سیاسی و اقتصادی باید هر روز قبل از شروع ترید یکسری سایت‌ها را چک کنید.

یا برای دیدن سشن های معاملاتی نیاز به سایت‌های ساعت فارکس دارید.

یا برای بررسی همبستگی بین جفت ارزها یا به طور کلی نمادها باید سایتی که همبستگی در تایم فریم‌های مختلف نشون میده را چک کنید و …

سایت‌های زیادی در رابطه با فارکس وجود دارند که ممکنه حتی باعث سردرگمی شما بشن، به همین دلیل ما مهم‌ترین و بهترین سایت‌های فارکس را واستون جدا کردیم و در مقاله «سایت های مهم فارکس | معرفی 5 سایت کاربردی فارکس» توضیح دادیم. اگر می‌خواهید معاملات موفقی داشته باشید حتماً به این مقاله سری بزنید.

سایت های مهم فارکس ، معرفی 5 سایت کاربردی فارکس

تریدینگ ویو

یکی از مهم‌ترین سایت‌ها در زمان یادگیری آموزش فارکس و ارز دیجیتال، سایت تریدینگ ویو است. این سایت بیشتر برای تحلیل تکنیکال نمادهای مختلف استفاده می‌شود ولی قابلیت‌های بسیار زیاد دیگری دارد.

در طی سال‌های متمادی تجربه آموزش فارکس خیلی دیدم که بروکرها یکسری تغییرات در قیمت یا کندل نمادهای مختلف ایجاد می‌کنند به همین دلیل توصیه می‌کنم برای تحلیل تکنیکال از سایت تریدینگ ویو استفاده کنید.

برای آموزش رایگان و گام‌به‌گام سایت تریدینگ ویو می‌توانید مقاله « آموزش تریدینگ ویو | ویدئو صفر تا صد تریدینگ ویو (Tradingview)» را مطالعه کنید.
آموزش تریدینگ ویو ، ویدئو صفر تا صد تریدینگ ویو (Tradingview)

متاتریدر

پلتفرم متاریدر یکی از قدیمی ترین پلتفرم ها و نرم افزار های معامله بازار فارکس است اشنایی کامل با ویژگی های این نرم افزار برای هر تریدر فارکسی از نون شب واجب تره چونکه کل معاملاتش قراره با این پلتفرم انجام بشه و کلی ویژگی مهم داره مثل حد ضرر متحرک و بک تست گیری استراتژیو … که برای آشنایی کامل تر با این نرم افزار حتما ویدیو آموزش جامع متاتریدر را ببینید.

آموزش نصب اندیکاتور در متاتریدر ۴

می‌دونم که نصب اندیکاتور در متاتریدر ۴ برای خیلی‌هاتون کار سختیه. مخصوصاً اگه تازه‌کار باشین. به همین خاطر تصمیم گرفتم که یه آموزش ساده و کاربردی در این زمینه بنویسم. دو بار که مقاله بخونی و مراحل طی کنی، دیگه چشم بسته اندیکاتور روی متاتریدر نصب میکنی.

در آموزش این تصویری، با زبانی ساده و گام به گام تمام مراحل نصب اندیکاتور در متاتریدر ۴ را بهتون یاد می‌دم. تازه پس اگه می‌خواهید بدون دردسر و سر درگمی اندیکاتورهای مورد علاقه‌تون را نصب کنین، حتماً مقاله « آموزش نصب اندیکاتور در متاتریدر ۴ » رو بخونین.

آموزش جامع متاتریدر metatrader5

متاتریدر 5 نسخه جدیدتری نسبت به متاتریدر 4 است. این نسخه در سال 2010 توسط شرکت سازنده روسی رونمایی شد. شما برای استفاده از متاتریدر 5 باید ابتدا نرم‌افزار را از سایت بروکر دانلود کرده و پس از نصب و راه اندازی، نام کاربری و پسورد اکانت ساخته شده در بروکر خود را داشته باشید تا بتوانید از این نرم‌افزار استفاده کرده و با آن ترید کنید.

البته برای استفاده از نسخه دمو بازار فارکس نیازی به داشتن حساب در بروکر خاصی نیست. در مقاله « راهنمای جامع آموزش متاتریدر 5 از نصب و راه اندازی تا واریز و ترید» به صورت تصویری گام به گام مراحل نصب و راه اندازه، باز کردن معامله و … توضیح داده شده است.

تفاوت متاتریدر 4 و 5

در دو مقاله قبلی راجع به نصب، راه اندازی، ترید و … دو نسخه متفاوت متاتریدر 4 و 5 مفصل صحبت کردیم. الآن می‌خوایم این دو نرم افزار را با هم مقایسه کنیم. ببینیم آیا متاتریدر 4 بهتره یا متاتریدر 5؟

در متاتریدر 5 امکان دیدن عمق بازار وجود داره، با سرعت و دقت بالاتری از استراتژی شما بک تست می‌گیره و به طور کلی نمادهای معاملات بیشتری را در اختیارتون قرار میده. با این حال هنوز متاتریدر 4 بین معامله گران محبوب‌تره و اگر یک تریدر تازه‌کار هستید بهتره شماهم با متاتریدر 4 کار کنید.

البته برای استفاده از نسخه دمو بازار فارکس نیازی به داشتن حساب در بروکر خاصی نیست. در مقاله « راهنمای جامع آموزش متاتریدر 5 از نصب و راه اندازی تا واریز و ترید» به صورت تصویری گام به گام مراحل نصب و راه اندازه، باز کردن معامله و … توضیح داده شده است.

اگر شما هم جز افرادی هستید که نمی‌دونید از کدوم نسخه متاتریدر استفاده کنید؟ بهتر سری به مقاله «تفاوت متاتریدر 4 و 5 + معرفی بهترین نسخه مطابق با سبک معامله» بزنید.

 

آموزش بازار فارکس از صفر تا صد

آموزش تحلیل تکنیکال در فارکس

دوستان عزیزم ورودتون به بخش آموزش تکنیکال تبریک میگم. دیگه از مفاهیم و اصطلاحات آموزش فارکس گذشتم و میخوایم مهارت تکنیکال را آموزش ببینیم. در این راستا ما واستون سبک‌های مختلف تکنیکال آماده کردیم که هر کدوم تمایل داشتید انتخاب کرده و بهش تسلط پیدا کنید.

تحلیل تکنیکال کلاسیک

در این مقاله از صفر آموزش تکنیکال شروع کردیم و تا صد پیش رفتیم تمام مفاهیم و اصطلاحات برای کسی که حتی هیچی از تکنیکال نمیدونه تا مطالب پیشرفته را توضیح دادیم.

این مقاله، مقاله پایه درباره تکنیکال هست و یکی از مباحث مهم در آموزش فارکس؛ یعنی شما هر سبک تحلیل تکنیکال را که بخواید یاد بگیرید باید قبلش به محتوای مطلب «آموزش تحلیل تکنیکال کلاسیک+آموزش ویدئویی» مسلط باشید.

پرایس اکشن (Price Action)

پرایس اکشن (Price Action) یکی از روش‌های تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی مثل فارکسه که بر اساس رفتار و تغییرات قیمت ارزها، کالاها و سهام در گذشته، میاد پیش‌بینی از قیمت آینده‌ی اون‌ها بهمون میده.

پرایس اکشن نسبت به روش‌های دیگه برای تحلیل بازار فارکس خیلی ساده هست و حتی آموزشش هم راحت‌تره.

در این روش، شما برای پیش‌بینی آینده قیمت اون نماد مد نظرتون از الگوهایی مانند خطوط روند، سطوح حمایت و مقاومت، نقاط ورود و خروج و … استفاده می‌کنید.

حالا اینکه این پرایس اکشن دقیقاً چیه و چه سودی بهمون میرسونه در مقاله «پرایس اکشن (Price Action) چیست؟» توضیح داده شده است.

معرفی سطوح حمایت و مقاومت و اهمیت آن ها

اولین مفهومی که در تحلیل تکنیکال آموزش می‌بینیم نحوه تشخیص سطوح حمایت و مقاومت است. در چارت تکنیکال دارایی‌های مختلف در بازارهای مالی سطوح حمایت و مقاومت بسیار زیادی وجود دارد؛ بنابراین تشخیص حمایت‌ها و مقاومت‌های مهم و معتبر بسیار حیاتی است.

این سطوح طبق استراتژی‌های مختلفی مشخص می‌شوند که مهم‌ترین استراتژی‌های سطوح را در مقاله «معرفی سطوح حمایت و مقاومت و اهمیت آن ها» با جزئیات کامل توضیح داده‌ایم.

سایه کندل یا شدو

نمودارهای کندل استیک، نمودارهایی هستند که هنگام تحلیل تکنیکال از آن‌ها استفاده می‌کنیم. هر کندل با توجه به داشتن سایه بالایی، سایه پایینی و طول این سایه‌ها به ما فشار خرید یا فشار فروش را در بازار نشان می‌دهند و با کمک آن‌ها می‌توانیم با احتمال بیشتری آینده روند قیمتی را تشخیص دهیم.

در مقاله «سایه کندل یا شدو چیست و چه کاربردی در تحلیل تکنیکال دارد؟» به طور جامع راجع به سایه‌های کندل‌ها توضیح داده‌ایم.

انواع پرایس اکشن

پرایس اکشن سبک‌های مختلفی داره. بعضی سبک‌ها تعداد معاملات سودده بیشتری واسمون ایجاد می‌کنند و بعضی دیگه میزان سود بیشتری نسبت به ریسک‌ها معامله برامون ایجاد میکنن.

بعضی‌ها تعداد سیگنال زیادی در طول روز میدن و بعضی دیگه تعداد سیگنال کمتر ولی دقیق‌تری بهمون میدن.

به خاطر همین معروف‌ترین و پرکاربردترین سبک‌های پرایس اکشن در تحلیل تکنیکال را برای شما در مقاله «مقایسه سبک‌ های پرایس اکشن | انواع پرایس اکشن چیست؟» توضیح دادیم تا بتونید یک جا همه را باهم بررسی و مقایسه کرده و سبک پرایس اکشنی که بیشتر می‌پسندید را انتخاب کنید.

در این جلسه با دو سبک مشهور در تحلیلی تکنیکال یعنی تحلیل تکنیکال با سبک پرایس اکشن RTM و تحلیل تکنیکال با سبک پرایس اکشن ICT آشنا می‌شویم.

شما که در حال یادگیری مجازی فارکس هستید باید با سبک‌های مختلف تحلیل تکنیکال آشنا شده و سپس آن سبکی که بهتر توانستید با آن ارتباط برقرار کنید را انتخاب کنید.

 

پرایس اکشن rtm

در این مقاله با سبک پرایس اکشن RTM آشنا خواهید شد و خب چیزی که این محتوا را خاص میکنه، ویدیو آموزشی اون هست. پرایس اکشن RTM مخفف Read The Market هست و بر پایه عرضه و تقاضا بازار را تحلیل میکنه.

در مقاله «آموزش پرایس اکشن rtm همراه با ویدیو 0 تا 100» به‌طور تخصصی این سبک تحلیلی حرفه‌ای را یاد خواهید گرفت.

الگوهای پرایس اکشن

از اونجایی که سبک تحلیل پرایس اکشن RTM الگوهای زیادی داره و شناخت روند در این سبک تحلیلی خیلی مهمه، یک مقاله مجزا برای شناخت الگوهای RTM و روند در این سبک واستون تهیه کرده‌ایم.

برای آشنایی بیشتر با پرایس اکشن RTM و الگوهای معاملاتی آن به محتوا «چرا باید الگوهای پرایس اکشن را بلد باشیم؟» سری بزنید.

پرایس اکشن ICT

یکی دیگه از سبک‌های پرطرفدار در تحلیل تکنیکال سبک پرایس اکشن ICT هست. این سبک معاملاتی توسط آقای هادلستون پایه‌گذاری شد و خب ایشون تجربه سی سااااله خودشون از فعالیت در بازارهای مالی و کار با مؤسسات مالی بزرگ را در سبک پرایس اکشن ICT خلاصه کردند.

اصول این سبک پیدا کردن جریان‌های نقدینگی هست یعنی قرار شما در محتوا «سبک پرایس اکشن ICT چیست؟ آموزش گام‌به‌گام بهترین الگوهای معاملاتی ict» یاد بگیرید که چجوری جریانات نقدینگی یا همون پول هوشمند را در بازارهای پیدا کرده و دنبالشون برید.

 

در ادامه آموزش سبک های مختلف پرایس اکشن، سعی در یادگیری دو سبک متفاوت دیگر به نام های سبک پرایس اکشن آقای آلفونسو مورنو و سبک پرایس اکشن لنس بگز در تحلیل تکنیکال داریم. در ادامه هم قرار باهم راجع به فیبوناچی و کاربردش یادبگیریم.

 

پرایس اکشن آلفونسو

یکی دیگه از سبک‌های پرایس اکشن سبک آلفونسو هست. بنیان‌گذار این سبک آقای آلفونسو مورنو بوده و که معتقده شما اول با دققققت خیلیییی زیااااد بازار را تحلیل کن و وقتی تحلیل کردی و تصمیم گرفتی یک معامله باز کنی واسش حد سود و حد ضرر قرا بده و دیگه به معامله کاری نداشته باش تا اینکه بالاخره با سود یا ضرر بسته شه.

آقای آلفونسو به این سبک معاملاتی SET AND FORGET میگه. در واقع میخواد بگه مؤلفه‌های معامله را ست کن و بعدش فراموش کن اصلاً چه معامله‌ای داشتی…. چرا که به نرخ سودآوری سبک خودش ایمان داره.

شما در مقاله «پرایس اکشن آلفونسو» میتونید سبک پرایس اکشن آلفونسو رایگان یاد بگیرید.

پرایس اکشن لنس بگز

پرایس اکشن سبک لنس بگز یکی دیگر از سبک‌های تحلیل و معاملاتی تکنیکال در بازارهای مالی است. پایه و اساس این سبک معاملاتی به بررسی سه تایم فریم برای تحلیل دقیق بازار در پیش بینی جهت روند قیمتی استوار است. این تایم فریم‌ها به ترتیب تایم فریم بالاتر، تایم فریم میانی و تایم فریم پایین‌تر هستند.

حال هر کس با توجه به شخصیتش، مدیریت ریسکش و … میتونه این سه تایم فریم را انتخاب کنه (البته یکسری قوانین هم در انتخاب این تایم فریم‌ها وجود داره).

کلاً هدف لنس بگز شناخت احساسات بازاره چون معتقده از اونجایی که ما معامله‌گرها بازار را می‌سازیم و ماهم احساس داریم؛ بنابراین بازارهای مالی هم رفتاری بر اساس احساس‌های مختلف دارند خلاصه برای شناخت بیشتر سبک معاملاتی لنس بگز پیشنهاد می‌کنم مقاله «سبک پرایس اکشن لنس بگز» را مطالعه کنید.
سبک پرایس اکشن لنس بگز
فیبوناچی (Fibonacci)
فیبوناچی نام یک ریاضی‌دان هست که سری اعداد فیبوناچی را معرفی کرده و گفته که بین این اعداد نسبت‌هایی وجود داره که قوانین طبیعت را نشون میده. مثلا از صدف حلزون گرفته، صورت انسان، شکل ابرها در گردبادها تا در ابعادی عظیمی مانند شکل کهکشان‌ها این نسبت‌ها دیده میشه.

حالا بازار روهم ما آدما می‌سازیم که جزئی از طبیعتیم بنابراین طبیعیه که این نسبت‌های خاص در بازار هم کاربرد داشته باشه.

من طبق تجربه‌ام میخوام دوستانه یک توصیه کنم و اونم اینکه فرقی نمیکنه چه سبک تحلیل تکنیکال را به‌عنوان استراتژی معاملاتی‌تون انتخاب می‌کنید… درهرحال با فیبوناچی و کاربردش در تحلیل بازارهای مالی آشنا باشید.

محتوا «فیبوناچی (Fibonacci) و کاربرد آن در تحلیل تکنیکال» خیلی کمکتون می‌کنه.
فیبوناچی (Fibonacci) و کاربرد آن در تحلیل تکنیکال
همه ما در بازار فارکس به دنبال بهترین نرخ برای ورود به معامله و خروج از آن هستیم، می‌خواهیم محدوده‌های مهم  بازگشتی در چارت را پیدا کنیم و طبق آن‌ها تصمیم به معامله بگیریم. یکی از ابزارهای پرکاربرد در تمامی بازارهای مالی، ابزار فیبوناچی است که با کمک آن می‌توانیم محدوده‌های مهم را تشخیص دهیم. آن‌قدر ابزار فیبوناچی کاربردی و مهم است که ما برای آن یک مقاله و محتوای آموزشی مجزا آماده کردیم.

در ویدیوی آموزشی زیر به طور کامل با نسبت‌های فیبوناچی و نحوه کار با این ابزار مهم آشنا خواهیم شد.
ایچیموکو (ichimoku)
ایچیموکو (ichimoku) یکی از بزرگترین سیستم های معاملاتی است.

در اصل اینکه به ایچیموکو (ichimoku) بگوییم اندیکاتور صحیح نیست بدلیل قدرت بسیار زیاد این سیستم و برای شناخت کامل این سیستم معاملاتی باید جلسات متعدد آموزش جامع ایچیموکو رو بگذرونید تا با این جادوی دنیای بازار های مالی کامل تر اشنا بشید

بازار فارکس یک بازار بین‌المللی هست به خاطر همین در تحلیل بنیادی بازار فارکس ما باید بتونیم وضعیت اقتصادی کشورهای مختلف و خب به‌طور کلی دنیا را بررسی کنیم. حالا توی این بررسی های اقتصادی قبل از هرچیزی مفاهیمی مثل اقتصاد کلان، اقتصاد خرد و … مهم هستند که تحلیل کنیم و از اونا به یک نتیجه برسیم و بعدش روند قیمتی بازار و نماد مد نظر را پیش بینی کنیم.

بعد یادگیری مفاهیم اقتصادی، یادگیری تاثیر نرخ شاخص های اقتصادی مهم میشه (که خودشون زیر مجموعه علم اقتصادن).

در این جلسات تحلیل بنیادی فارکس قراره با همدیگه به زبون ساده با مفاهیم مهم بنیادی و تأثیرگذار در روند قیمتی نمادها در بازار فارکس آشنا بشیم.

 

اقتصاد کلان چیست؟

شما اگر قصد معامله‌گری در زمان اعلام اخبار اقتصادی را دارید یا اینکه یک معامله‌گر بلندمدت هستین باااااااااااااااید و بااااااید به حداقل‌های اقتصاد مسلط باشین.

باید بتونید جواب بدید که اقتصاد کلان چیه؟ اقتصاد خرد چیه؟ سیاست پولی چیه؟ و اینکه انبساطی یا انقباضی باشه چه تأثیری روی بازار میذاره و …

در ادامه باید بدونید شاخص‌های اقتصادی چی هستن؟ هر کدوم کی اعلام میشن؟ افزایشی یا کاهش بودن هر شاخص اقتصادی نسبت به یکی دیگه چه تأثیری در بازار یا نماد میذاره و …

توی مقاله «اقتصاد کلان چیست؟» ما واستون علم اقتصاد را با جزئیات توضیح دادیم.
اقتصاد کلان چیست؟

 

آموزش تحلیل بنیادی فارکس

آموزش تحلیل بنیادی (fundamental) در فارکس

در این جلسه تدریس خصوصی آموزش فارکس می‌خواهیم راجع به سایت‌های مهم خبری در بازار فارکس صحبت کنیم. شما برای ترید در بازار فارکس باید به مفاهیم اخبار اقتصادی و سیاسی مسلط باشید و در ادامه این اخبار سیاسی و اقتصادی را همیشه رصد کنید.

به همین دلیل باید نحوه کار کردن با یکسری سایت بسیار مهم و کاربردی را یاد بگیرید. تنها ارزش محتوای این صفحه دو میلیون تومان هست؛ یعنی با تسلط به این محتوا دو میلیون سود کردید.

پس خیلی خوب بخونید، مرحله‌به‌مرحله مطالب گفته شده در سایت‌های معرفی چک کنید و سؤالی داشتید بپرسید تا بتونیم وارد مرحله بعدی بشیم.

 

همان‌طور که در سایر بازارهای مالی از تحلیل بنیادی شرکت‌ها یا ارزهای دیجیتال برای اطمینان بیشتر از معاملات خود استفاده می‌کنیم. در بازار فارکس نیز باید بازار و نماد مد نظر را از لحاظ بنیادی تحلیل کرد.

حال نمادهای بازار فارکس مانند سهام که گزارش عملکرد ندارند یا مانند ارزهای دیجیتال برای آن‌ها وایت پیپر تعریف نشده است بنابراین تحلیل بنیادی در بازار فارکس دقیقاً چیست؟

در مقاله «آموزش تحلیل بنیادی (fundamental) در فارکس» به طور کامل به شما نحوه تحلیل بنیادی در بازار فارکس را آموزش می‌دهیم.

از اونجایی که یادگیری شاخص های اقتصادی خیلی مهم هستند و اخبار این شاخص ها در نوسان قیمتی در بازار فارکس تأثیر میذارن، در ادامه تحلیل بنیادی در آموزش فارکس باید به مهم‌ترین شاخص های اقتصادی و نحوه تأثیرگذاری آن‌ها در بازار فارکس صحبت کنیم.

 

شاخص های اقتصادی فارکس

در اولین مقاله این بخش تمامی شاخص های اقتصادی مهم را براتون آوردیم. شما اینجا میتونید تمام شاخص های اقتصادی که زمان اعلام نرخ هاشون در بازار فارکس تأثیر مهمی دیده میشه را همراه با نحوه تحلیل تأثیرگذاری یاد بگیرید.

خیلییییییی مهمه واقعا خیلی مهمه که به تک تک این شاخص های اقتصادی مسلط بشید. مثلاً چه زمانی هر کدوم از این شاخص ها اخبارشون منتشر میشه؟ چجوری باید تحلیلشون کرد؟ و روی کدوم جفت ارزها این اخبار تأثیرگذار هستند.

تمامی موارد بالا در مقاله «شاخص های اقتصادی فارکس و چگونگی تأثیر آن بر بازار فارکس» آورده شده با خوندن این مقاله میتونید یک دیدگاه کلی و مناسب راجع به شاخص های اقتصادی مهم در بازار فارکس داشته باشین.
شاخص های اقتصادی فارکس و چگونگی تأثیر آن بر بازار فارکس

خبر NFP

یکی از اخبار مهم یا همون شاخص های مهم در بازار فارکس شاخص NFP یا همونNon-Farm Payrolls  هست که معنی اون حقوق و دستمزد غیر کشاورزی میشه.

شاخص NFP به طور حدودی تعداد مشاغل اضافه شده یا از دست رفته در بخش‌های غیر کشاورزی را نشون میده؛ بنابراین عملاً داره میزان بیکاری در بخش‌های مختلف صنعت جز کشاورزی را اعلام میکنه.

فرض کنید خبر NPF برای دلار آمریکا میخواد اعلام بشه. خب، قطعاً خیلی مهمه که در دوره جاری نسبت به دوره قبلی میزان بیکاری بیشتر شده یا نه؟ و خیلی روی دلار آمریکا تأثیر میذاره.

نحوه تأثیرگذاری خبر NFP روی جفت ارزها همراه با تحلیل و تصویر در مقاله « خبر nfp چیست؟ | چگونه با خبر NFP در فارکس معامله کنیم؟» توضیح داده شده است.

بیشتر بخوانید: خبر NFP چیست

3- فدرال رزرو (Federal Reserve)
یکی دیگه از عواملی که در بازارهای مالی تأثیر میذاره، تصمیمات فدرال رزرو هست و بازار فارکس هم از این قضیه مستثنی نیست.

فدرال رزرو یا همون بانک مرکزی آمریکا، برای مدیریت اقتصاد کشور یکسری تصمیماتی میگیره که این تصمیمات میتونه کاهش یا افزایش نرخ بهره باشه یا بسته های حمایتی و … .

خب مثلاً همین کاهش یا افزایش نرخ بهره، کلی روی بازار فارکس تأثیر میذاره و ما باید زمان اعلام این اخبار را بدونیم و بتونیم تحلیلشون کنیم.

در مقاله « فدرال رزرو (Federal Reserve) و تأثیر آن در بازار ارز دیجیتال و فارکس» به زبان ساده به معرفی فدرال رزرو و تأثیر تصمیمات اون در بازار فارکس و ارز دیجیتال پرداخته شده است.
شاخص GDP
شاخص Gross Domestic Product (GDP) یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی جهان است. این شاخص نشان‌دهنده ارزش کلی کالاها و خدمات تولید شده در یک کشور در یک بازه زمانی مشخص است.  می‌توان آن را به عنوان سنجه‌ای برای سلامت اقتصادی یک کشور و تغییرات در آن استفاده کرد. از طرفی هر آنچه که مربوط به اقتصاد یک کشور باشد، روی ارزش ارز آن کشور تأثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: تاثیر شاخص GDP در فارکس

در مقاله‌ی زیر، به شما توضیح می‌دهیم که چگونه شاخص GDP محاسبه می‌شود، چرا این مفهوم اهمیت دارد؟ همچنین به‌صورت تصویری تغییراتی که در چارت جفت ارزهای فارکس هنگام اعلام نرخ شاخص GDP اتفاق می‌افتد را توضیح داده‌ایم.

آموزش مدیریت سرمایه در فارکس

در این جلسه راجع به سه عنوان مهم صحبت خواهیم کرد به ترتیب 1- مدیریت ریسک چیست؟ 2- ریسک‌های سرمایه گذاری و 3- مدیریت سرمایه. خب بزن بریم سر اصل مطلب.

در تمامی بازارهای مالی قانونی به نام “3M” وجود داره، که اگر این قانون را رعایت نکنین، قطعاً در بازارهای مالی بازنده خواهید بود و با از دست دادن سرمایه‌تون از بازار خارج خواهید شد. دوستان لطفا این بخش را با دقت بخونین!

اصل 3M (Method, Mind, Money) شامل موارد زیر است؛

1- METHOD یا همان روش است. اگر شما روش معاملاتی (استراتژی معاملاتی) سودده ای داشته باشید تنها 20 درصد از مسیر کسب سود را رفته‌اید.

درضمن این بیست درصد شامل هر دو روش تحلیلی تکنیکال و بنیادی هست. پس اگر شما به تحلیل تکنیکال و بنیادی کاملاً مسلط باشید تنها 20 درصد راه معامله‌گری را رفته‌اید.

2- Money Managment یا مدیریت ریسک است که در طی این جلسه و جلسه آتی قصد صحبت کردن راجع به اون را داریم. اگر بتونید در تمامی معاملات خود از قوانین مدیریت ریسک پیروی کنید، 30 درصد راه موفقیت در معامله‌گری را طی کرده‌اید.

3- MIND یا ذهن است. این بخش مربوط به مسائل روانشناسی در بازارهای مالی مانند فارکس میشه.

شما قبل باز کردن معامله، حین معامله و بعد از معامله باید بتونید احساسات خودتون را مانند طمع، ترس، امید، پیروی کردن از دیگران و …کنترل کنید. اگر بتونید در کنترل احساسات خود به‌خوبی عمل کنین عملاً 50 درصد راه موفقیت در معامله‌گری را رفته‌اید.

خب پس برای اونکه 100درصد یک معامله‌گر حرفه‌ای بشید باید بتونید به موارد گفته‌شده تسلط داشته باشید و به این دلیل این موضوع را مطرح کردم که راحت و سَرسَری از این دو موضوع مدیریت سرمایه و روانشناسی بازار نگذرید.

 

مدیریت ریسک (Risk Management)

میخوام همین اول برم آخرش بگم:

شما حتی اگر یک استراتژی تکنیکال – بنیادی داشته باشی که بهت 80 درصد مواقع سود بده (نرخ برد 80 درصد – که خییییلییی خووبههه) اما نتونی مدیریت ریسک کنی، دوست من نهایتاً باختی! یعنی بالاخره کار دست خودتو و سرمایه‌ت میدی…

مثلاً اگر نتونی حج معاملاتی درستی را موقع باز کردن تک تک معاملاتت محاسبه کنی، ممکنه ضرر بزرگی ببینی.

اگر حد ضرر نذاری و بگی من 80 درصد مواقع دارم سود می‌کنم، ممکنه حتی توی یک معامله زیان‌ده، کل سودهات را از دست بدهید.

سَرتو درد نیارم، برو با خوندن مقاله «مدیریت ریسک چیست؟ هر آنچه باید درباره Risk Management  بدانید» با مدیریت ریسک آشنا شو.
مدیریت ریسک چیست؟ هر آنچه که باید درباره Risk Management بدانید
انواع ریسک های سرمایه گذاری
به طور کلی بازار سرمایه دارایی دو نوع ریسک هست. ریسک سیستماتیک و ریسک غیر سیستماتیک.

ریسک سیستماتیک مثل جنگ، اتفاق‌های سیاسی یا وقایع طبیعی و … هست و ما نمیتونیم ریسک سیستماتیک کنترل کنیم. پس بهش کاری نداریم.

اما کنترل ریسک غیر سیستماتیک دست ماست یعنی اینکه با حجم مناسب وارد معامله شیم، تعداد معاملاتمون را مدیریت کنیم و …

بر روی دکمه‌ی زیر بزنید و مقاله را مطالعه کنید.
ریسک های سرمایه گذاری را بشناسید
مدیریت سرمایه در بازارهای مالی

تجزیه و تحلیل استیتمنت

معامله گران عزیز میخوام بهتون ی راز مهم توی فارکس را بگم. اول بگید تا ببینم. می‌خواین عملکرد معاملاتی فارکس خودتان را بهبود ببخشید؟ می‌خواین نقاط قوت و ضعف خودتون را شناسایی کنین؟ می‌خواین بفهمین که کدوم استراتژی‌ها تو فارکس براتون جواب میده و کدوم‌ها نه؟

اگر جوابتون به این سوال‌ها مثبته، پس حتماً باید آموزش تجزیه و تحلیل استیتمنت فارکس را بخوانید تا بتوانی  عملکردخود را بررسی کنید.

می‌دونین که استیتمنت فارکس چیه؟ استیتمنت فارکس گزارشی از فعالیت معاملاتی شماست که شامل اطلاعات مهمی مثل تعداد معاملات، سود و زیان، ریسک و ریوارد و غیره می‌شه. تجزیه و تحلیل این اطلاعات می‌تونه به شما کمک کنه تا عملکرد خودتون را به طور کامل درک کنید و نقاط ضعف و قوت خودتان راشناسایی کنید.

حالا اگه می‌خواین یاد بگیرید چطوری استیتمنت فارکس خودتون را دانلود، تحلیل و بررسی کنید، مقاله « آموزش تجزیه و تحلیل استیتمنت فارکس » راحتماً بخونید.

 

اینجا ما می‌خوایم یاد بگیریم که چجوری سرمایه‌ای که وارد بازار مالی کرده‌ایم را مدیریت کنیم.

میخوام ازت یک سوال بپرسم، فرض کن یک مغازه‌دار هستی، مثلاً سوپرمارکت داری. تو خودت آخر هر روز دقیقاً حساباتو چک می‌کنی که چقدر فروش داشتی، چقدر سود کردی، آیا امروز خرید کردی و … این محاسبات را واسه آخر هفته و فصل و سال هم داری…

حالا دوست عزیز من، چرا تو بازار مالی این موارد را رعایت نمی‌کنی و میخوای سَرسَری ازشون رد شی و توقع سودآوری مستمر هم داری. نمیشه دیگه!

باید مدیریت سرمایه در بازار مالی را یاد بگیری، من اینجام تا کم کم با این مفهوم آشنات کنم.

واسه قدم اول مقاله «مدیریت سرمایه در بازارهای مالی» را بخوانید تا بعد واست با جزئیات بیشتری صحبت کنم.

آموزش روانشناسی بازار فارکس

در بخش قبلی که مدیریت سرمایه بود، اصل 3M را توضیح دادیم. طبق این اصل 50 درصد موفقیت در بازارهای مالی به تسلط بر احساسات وابسته است.

اگر خشمگین هستید، ناراحت بوده یا حس انتقام دارید یا حتی زمانی که خیلی خوشحال هستید، اگر طمع به شما دستور می‌دهد که با حجم بالا معامله کن تا یک شبه پولدار شوی و … بدانید جز ضرر چیزی نصیبتان نخواهد شد. به همین دلیل آموزش روانشناسی بازار و شناخت هر چه بیشتر خود بزرگ‌ترین کمک را به شما در روند معاملاتی‌تان خواهد کرد.

در ادامه با معرفی مقالاتی در حوزه روانشناسی بازار فارکس به شما کمک می‌کنیم تا تصمیمات معامله‌گری خود را هر چه منطقی‌تر بگیرید.

روانشناسی معامله‌گری در فارکس

چهار احساس طمع، ترس، غرور و انتقام، احساساتی هستند که بزرگ‌ترین ضربه را به معامله‌گر در حین معاملات می‌زنند. برای مثال زمانی که به دلیل طمع با حجم بالا معامله بازکرده‌ایم و ضرر کرده‌ایم باعث می‌شود حس انتقام نیز فعال شده و مجدد خطای خود را تکرار کنیم تا جایی که کل سرمایه خود را از دست بدهیم.

در مقاله «همه چیز درباره روانشناسی معامله‌گری در فارکس + بررسی نکات مهم» دلایل به وجود آمدن این چهار احساس و راهکارهای مقابله با این احساسات را بیان کرده‌ایم

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام وقت بخیر
    خیلی ممنونم که این اطلاعات مفید رو رایگان درخدمت مامیزارید من با دیدن این فیلم ها کاملا اطلاعاتی عوض شد

  2. سلام
    مقاله خیلی خوبی بود و شامل مطالب و نکات خیلی مهمی بود فقط یک سوال برای من پیش اومد اینه که میشه بگید سشن معاملاتی لندن به چه صورت است ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا