💎دریافت مشاوره رایگان در زمینه سرمایه گذاری

کلیک کنید
آموزش خصوصی ارز دیجیتال
آموزش ارز دیجیتال

تفاوت سبک پرایس اکشن ICT و RTM چیست؟ کدام سبک سودآورتر است؟

آموزش صرافی بینگ ایکس

تفاوت سبک پرایس اکشن ICT و RTM

برای افرادی که وارد بازار مالی می‌شوند همیشه این سؤال و دغدغه وجود دارد که کدام سبک معاملاتی را یاد بگیرند؟ کدام سبک معاملاتی سودآورتر است؟ و خب از آنجایی که دو سبک تحلیل ICT و RTM جز سبک‌های پرطرفدار بین معامله‌گران هستند. همیشه بین انتخاب این دو روش برای تحلیل بین افراد تردید وجود دارد.

به همین دلیل در این محتوا تفاوت سبک پرایس اکشن ICT و RTM را بررسی می‌کنیم. همین ابتدا بهتر است بدانید که پایه و اساس تحلیل در سبک ICT طبق میزان نقدینگی بازار و عمل کردن مطابق با مؤسسات مالی بزرگ در بازار است در حالی که روش RTM بر پایه عرضه و تقاضا می‌چرخد و معتقد است بهترین نقاط برای ورود به معامله را برای معامله‌گر پیدا می‌کند.

در ادامه به صورت کاربردی به مقایسه و تفاوت سبک پرایس اکشن ICT و RTM می‌پردازیم. همراه همیار کریپتو باشید. اما قبلش با ارز دیجیتال آشنا شوید و مقاله ارز دیجیتال چیست همیار کریپتو بخوانید.

تفاوت سبک پرایس اکشن ICT و RTM چیست؟ کدام سبک برای تحلیل بهتر است؟

در این محتوا دو سبک معاملاتی ICT یا RTM را به صورت کاربردی معرفی کردیم و مزایا و معایب هر کدام را بررسی کردیم؛ اما در مقام مقایسه ICT یا RTM که کدام یک برای یادگیری، تحلیل و ترید بهتر است باید گفت: اگر به دنبال روشی هستید که به صورت 100 درصد سودآوری شما را در تمامی معاملات تضمین کند و هیچ گاه استاپ نخورید، در اشتباهید و هیچ سبکی وجود ندارد که تمامی معاملات آن به سود ختم شود.

درست است که سبک معاملاتی در نرخ برد و میزان سود و زیان هر فرد بسیار مؤثر است اما تفاوت اساسی بین یک معامله برنده و بازنده به مدیریت سرمایه و روانشناسی ذهنی خود است. شما اگر بهترین سبک معاملاتی را داشته باشید ولی مدیریت ریسک نکنید ممکن است در یک معامله زیان ده اندازه چندین معامله سودده ضرر کنید.

در مقام مقایسه، سبک ICT در تمامی بازارهای مالی کاربرد داشته، سبک RTM نیز برای تمامی بازارهای قابل‌استفاده است اما به طور اختصاصی در بازار فارکس به دلیل ماهیت این بازار کاربردی است.

دلیل کلی استقبال از سبک RTM استاپ لاس‌های بسیار کم یا همان ریوارد به ریسک بسیار بالاست و عملاً شما مقدار کمی ریسک می‌توانید سود زیادی به دست آورید اما در سبک ICT این امر منطقی و با توجه به شرایط بازار متفاوت است.

آموزش خصوصی فارکس

در ادامه برای راحتی بیشتر در یک جدول به بررسی تفاوت سبک پرایس اکشن ICT و RTM می‌پردازیم.

سبک RTM سبک ICT
یادگیری و تسلط به این سبک دشوار است سبکی ساده است
استاپ لاس‌های بسیار کوچکی دارد استاپ لاس‌های معمولی و نسبت به موقعیت بازار دارد
پیشرفته سبک عرضه و تقاضا است تقریباً پیشرفته سبک لنس بگز است
روند قیمت را با کمک اینگلف ها شناسایی می‌کند روند قیمتی را با کمک شکست‌ها پیدا می‌کند
در تحلیل به فلگ لیمیت ها دقت دارد در تحلیل به اوردربلاک ها دقت دارد

 

پرایس اکشن چیست؟

پرایس اکشن یکی از روش‌های تحلیل تکنیکال است که خودش سبک‌های متفاوتی دارد. در واقع هر معامله‌گر مطرح با ایجاد یکسری تغییرات و شخصی سازی تحلیل پرایس اکشن، یک سبک جدید برای این تحلیل ارائه کرده است.

به طور کلی هدف پرایس اکشن شناسایی و بررسی الگوهای قیمتی خاص است چرا که معامله‌گران معتقدند که این الگوهای قیمتی در طول زمان تکرار می‌شود و ما با شناسایی آن‌ها و معامله‌گری بر اساس آن‌ها می‌توانیم پیش‌بینی دقیق‌تری نسبت به آینده قیمتی دارایی‌ها داشته باشیم و سودآوری خود را افزایش دهیم. در این محتوا به بررسی تفاوت دو سبک تحلیلی پرایس اکشن ICT و پرایس اکشن RTM می‌پردازیم.

معرفی پرایس اکشن ICT

ایده و سبک پرایس اکشن ICT توسط یک معامله‌گر با تجربه‌ای بیش از 30 سال فعالیت در سازمان‌ها و مؤسسات مالی بزرگ و با بررسی رفتار این مؤسسات شکل گرفت. آقای هادلستون با مهندسی معکوس روش ترید بانک‌های بزرگ به سبک پرایس اکشن ICT پی برد و این سبک آن‌قدر محبوب شد که ایشان بیش از 50 هزار فرد را آموزش دادند.

پایه و ساختار اصلی سبک پرایس اکشن ICT بر اساس نقدینگی بازار است. در واقع هادلستون معتقد است بازار را نقدینگی مؤسسات مالی بزرگ می‌چرخاند و اگر ما متوجه شویم سمت‌وسوی این نقدینگی در کدام جهت است و مطابق با آن ترید کنیم، معاملات سودآوری خواهیم داشت.

مزایا و معایب پرایس اکشن ICT

هرچند که سبک ICT (Inner Circle Trader -ICT) یک از محبوب‌ترین سبک‌های معاملاتی در دنیا است اما مانند هر سبک معاملاتی دارای مزایا و معایبی است. در ادامه به معرفی این مزایا و معایب می‌پردازیم تا بهتر با سبک ترید ICT آشنا شوید.

تفاوت پرایس اکشن ICT و RTM

مزایا پرایس اکشن ICT

  • سبکی ساده و کاربردی است همچنین در آن نیازی به استفاده از اندیکاتورهای پیچیده نداریم.
  • در آن نوسان‌های بازار طبق میزان نقدینگی بررسی می‌شوند.
  • در ICT محدوده‌هایی که در آن‌ها حجم بالایی از نقدینگی وجود دارد یا ندارد، بررسی شده و طبق آن معامله‌گر تصمیم می‌گیرد.
  • پیدا کردن بهترین محدوده و قیمت برای ورود به معامله

معایب پرایس اکشن ICT

هدف ICT شناسایی حرکت بزرگان بازار است یا به عبارتی خواندن دست آن‌هاست. با این نمی‌توان تمامی تله‌های بزرگان بازار تشخیص داد.

در این سبک بازار به صورت مولتی تایم فریم بررسی نمی‌شود.

در تشخیص سایکل‌های بازار نیز مشکل دارد.

معرفی پرایس اکشن RTM

پرایس اکشن RTM توسط آقای ایف میانه (If Myante) به جامعه معامله‌گران در سال 2010 معرفی شد. پایه و اساس RTM عملاً همان عرضه و تقاضا است. یکی از مهم‌ترین نکات در RTM میزان ریسک به ریوارد است در واقع تریدران سبک RTM درصد ریسک کمتری را نسبت به سایر تریدرها تحمل می‌کنند اما خب باید تحلیل دقیق‌تری نیز داشته باشند. در واقع تریدران RTM در محدوده‌هایی که سایر معامله‌گران استاپ معامله خود را قرار می‌دهند، وارد معامله می‌شوند.

در سبک پرایس اکشن RTM معامله‌گران به دنبال فلگ لیمیت ها (Flag Limit) هستند. مناطق فلک لیمیت، محل درگیری بین خریدار و فروشنده است و معامله‌گران طبق شرایط بازار تصمیم می‌گیرند که احتمالاً خریدار برنده این درگیری می‌شوند یا فروشنده و طبق همان وارد معامله خواهند شد.

همان‌طور که گفتیم سبک RTM در واقع یک سبک پیشرفته‌تر و دقیق‌تر از سبک عرضه تقاضا است که سعی در خواندن رفتار بازار را دارد (RTM: Read The Market) و به صورت بنیادی و مفهومی به رفتار بازار نگاه می‌کند. عملاً بررسی می‌کند که منشأ حرکت این قیمت شکل گرفته در حال حاضر چیست؟ و قیمت به سمتی خواهد رفت؟

مزایا و معایب پرایس اکشن RTM

سبک پرایس اکشن RTM، نیز مانند هر سبک معاملاتی دیگری دارای معایب و مزایای مختص خودش است که در ادامه به بررسی مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

تفاوت پرایس اکشن ICT و RTM

مزایا پرایس اکشن RTM

  • ریسک معاملاتی بسیار کم
  • بررسی مولتی تایم فریم بازار
  • بررسی مناطق عرضه و تقاضا در بازار
  • امکان ترکیب با سایر روش‌های تحلیلی

معایب پرایس اکشن RTM

  • روش تحلیل RTM سخت است
  • یادگیری این روش سخت و دشوار بوده و برای تسلط نیاز به تکرار و تمرین زیادی دارد.

برای آموزش ارز دیجیتال رایگان میتوانید مقاله همیار بخوانید و ورود به بازار بزرگ ارز دیجیتال داشته باشید و هم میتوانید آموزش پرایس اکشنRTM و آموزش پرایس اکشن ICT به صورت جداگانه داشته باشید.

جمع بندی

در این محتوا به بررسی تفاوت سبک پرایس اکشن ICT و RTM در بازارهای مالی پرداختیم. در واقع هدف نهایی آن بود که با شناخت و درک بهتر از ویژگی‌های هر کدام از این دو سبک یک قدم به استراتژی معاملاتی شخصی خود در بازار مالی نزدیک‌تر شوید. در ابتدا هر کدام از دو روش تحلیل ICT و RTM همراه با مزایا و معایب آن توضیح داده شد و در نهایت این دو روش باهم مقایسه شدند.

یکی از موارد تفاوت سبک پرایس اکشن ICT و RTM  روش تحلیلی آن‌ها هستند و نوع داده‌هایی که برای تصمیم‌گیری استفاده می‌کنند. در حالی که ICT بر تحلیل بر اساس نقدینگی بازار و خواندن دست مؤسسات مالی بزرگ تمرکز دارد، RTM بر تحلیل بر اساس عرضه و تقاضا و کمترین حد ضرر در معاملات تأکید دارد.

به طور کلی، هر یک از دو سبک معاملاتی ICT و RTM دارای ویژگی‌ها و مزایا و معایب خود هستند و قابلیت‌های مختلفی را برای معامله‌گر فراهم می‌کنند. انتخاب بهترین سبک معاملاتی برای هر فرد، بستگی به دانش، تجربه، استراتژی و هدفش دارد و شما به عنوان یک معامله‌گر باید با دقت و با توجه به شرایط بازار و منابع خود، سبک مناسب را برای خود انتخاب کنید.

از طرفی بهتر است بدانید حتی اگر بهترین سبک معاملاتی برای تحلیل تکنیکال را یاد بگیرید اگر مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک مناسب و منطقی برای معاملات خود نداشته باشید، هیچ گاه به طور مداوم سوآور نخواهید بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا