💎دریافت مشاوره رایگان در زمینه سرمایه گذاری

کلیک کنید
آموزش خصوصی ارز دیجیتال
همیار ترید

5 اشتباه مرگبار معامله گری

آموزش صرافی بینگ ایکس

برای حرفه ای شدن در این بازار بهتر است اشتباهات خود را یادداشت کنید تا آنها را تکرار نکنید. همراه ما باشید تا 5 اشتباه مرگبار معامله گری را بررسی کنیم.

وارن بافت یکی از بهترین سرمایه‌گذاران است که اشتباهات زیادی در ترید و معاملات اولیه خود داشته و با درس گرفتن از آنها به یک سرمایه‌گذار موفق تبدیل شده است.

اغلب سرمایه گذاران این واقعیت ساده را نمی پذیرند که انسان عادی هستند و مانند بزرگترین سرمایه گذاران مستعد اشتباه کردن هستند.

بدترین کاری که می توانید انجام دهید این است که اجازه دهید غرور شما بر جیب شما اولویت داشته باشد و سرمایه گذاری زیانده را نگه دارید.و با دارایی و سرمایه گذاری زیان ده تان ازدواج کنید

مارتین شوارتز، تاجر افسانه‌ای وال استریت، در کتاب خود «پیت بول: درس‌هایی از تاجر روز قهرمان وال استریت»، پست‌ها و بلندی‌های حرفه تجارت درخشان خود را به اشتراک گذاشته است.

او به شیوه معمولی پر زرق و برق خود، به یاد می آورد که چگونه در عرض چند ساعت پس از انجام اولین معامله، 10000 دلار از دست داده است.

اما آنچه در مورد این کتاب برجسته است این است که چگونه شوارتز آشکارا درباره اشتباهات تجاری که مرتکب شده بود صحبت کرد، به ویژه زمانی که او تازه وارد معامله شد.

آموزش خصوصی فارکس

او نحوه آموختن و تصحیح این اشتباهات را توضیح می دهد و از آن به بعد او به یکی از موفق ترین و مشهورترین تاجران جهان تبدیل شد.

کتاب شوارتز اشاره ای عملی و واقع بینانه به رایج ترین اشتباهات معاملاتی است.

و شکی نیست که اکثر معامله گران اشتباهات مشابهی را در یک زمان یا زمان دیگر مرتکب شده یا دارند.

انجام اشتباهات معاملاتی بخشی از سفر هر معامله گر است. چه در این حوزه تازه وازد باشید چه حرفه ای، به احتمال زیاد مرتکب اشتباهات رایج معاملاتی خواهید شد.

برخی از این اشتباهات هزینه بیشتری نسبت به سایرین دارند. در واقع برخی از اشتباهات وجود دارد که پذیرفتن آنها سخت است.

و برای برخی از معامله گران، نادیده گرفتن یک اشتباه و تکرار آن بارها و بارها می تواند تفاوت بین تبدیل شدن به یک معامله گر موفق یا بازنده را بیان کند.

برای کمک به معامله‌گران 5 اشتباه مرگبار معامله گری

همیار کریپتو

1) هیچ استراتژی خفن نیست

یک فرد تازه به یک استراتژی سود ده رسیده و بک تست هم از استراتژی گرفته است. بعد از پیاده سازی استراتژی و چند ضرر پشت سر هم میکند، می‌گوید استراتژیم به درد نمی‌خورد و آن را کنار می‌گذارد و سراغ استراتژی بعدی می‌رود. مطمئنن این فرد دچار چالش های زیادی خواهد شد چون مراحل استفاده از یک استراتژی و بک تست گرفتن درست یاد نگرفته .

یک سرمایه گذار حرفه ای همیشه بازار را دشمن خود می‌پندارد و برای هر یک از رفتارهای بازار برنامه مشخص و از پیش تعیین شده‌ای دارد و این آمادگی را دارد تا بازار هر گونه رفتار غیرقابل پیش‌بینی را از خود نشان دهد.

پس از طراحی یا انتخاب استراتژی مد نظر خود به آن پایبند باشید و ذهن خود را درگیر اخبار و شایعات نکنید.
توجه داشته باشید که استراتژی شما دارای چهارچوب، قوانین و منطق مشخصی هست و احساسات هیچ جایگاهی در استراتژی ندارد بنابراین کاملا گوش به فرمان و مطیع استراتژی خود باشید. و حتما از ژورنال معاملاتی استفاده کنید ژورنال معاملات مانند یک چراغ در راهی تاریک بوده که مسیر را روشن می‌کند و به معامله گر درست یا اشتباه بودن مسیرش را نشان می‌دهد. تمامی معامله گران حرفه‌ای، بلافاصله بعد از باز کردن انجام معامله، آن را ثبت می‌کنند و در آخر روز یا قبل از شروع روز کاری جدید معاملاتشان را بررسی می‌کنند تا بتوانند هر روز عملکرد بهینه‌تر از عمل کنند.

مهم‌ترین پارامتر در هر کسب‌وکاری بررسی عملکرد آن کسب کار است، حال‌آنکه شما به‌عنوان یک معامله گر، عملاً رئیس تجارت خود هستید، یک کارآفرین برای خود هستید. یک رئیس دقیقاً می‌داند در هر بخش کسب‌وکارش چه اتفاق‌هایی در حال رخ دادن است.

استیو جابز در مورد سادگی یک استراتژی می گوید.
گاهی یک کار ساده می‌تواند سخت تر از یک کار پیچیده باشد. باید سخت تلاش کنید تا استراتژی شما شفاف شود و در یک چک لیست مکتوب گردد.
این توضیحات باید انقدری شفاف و واضح باشد که شما را در سر دو راهی برای تصمیم‌گیری قرار ندهد.

همیارکریپتو

2) ترید بدون تعصب

سود کردن فقط در یک ارز یا یک سهم را فراموش کنید و در لحظه تحلیل و بررسی کنید و بهترین ارز یا سهم را انتخاب کنید.

ممکن است یک نفر با یک روش تحلیلی به سود خوبی رسیده باشد و دیگر هیچ روش تحلیلی دیگری را قبول نداشته و باورش این باشد که این تنها مسیر رسیدن به اهدافش است. حتی این فرد هم درگیر ترید بازی شده است و این تعصب باعث می‌شود که این فرد اشتباهات خیلی زیادی انجام دهد

گاهی پیش آمده است که شما از یک ارز سود خوبی کسب کرده اید و باور دارید که این رمزارز یا هم همیشه برای شما سوده است.
این تعصب سبب اشتباهات خیلی زیاد و ضررهای جبران ناپذیری می شود.

 

3) فیوچرز ترید کردن و وحشت عقب ماندن از بازار

برای ترید در فیوچرز بهتر است اول در اسپات کارکنین و پس از کسب تجربه و توانایی تحلیل معاملات اهرمی کار کنید.

معاملات اهرمی همانند شمشیر دولبه است همانطور که می تواند سود های زیادی بدهد می تواند ضررهای کلانی  هم به شما وارد کند.

4) ایمان داشتن به تحلیل

بهتر است به جای راهنمایی بیش از حد از گرفتن از دیگران خودتان علم به معامله گری را در بازار کسب کنید و به تحلیل خود ایمان داشته باشید. و مدیریت سرمایه داشته باشید

مدیریت سرمایه در بازارهای مالی یکی از مهم‌ترین اصل های موفقیت در این معامله گری است چراکه هیچ معامله گری بدون مدیریت سرمایه در هیچ بازار مالی (حتی افراد در مشاغل بازارهای سنتی) سود نخواهد کرد. اگر معامله گر ندانید چگونه سرمایه‌ اش را مدیریت کنید در شرایط بحرانی و پر خطر اقتصادی دارایی‌ اش را از دست خواهد داد از طرفی با آموختن علم مدیریت سرمایه می‌توانید، مدیریت ریسک کرده و سود و زیانتان را کنترل کنید.

در معامله گری نیز ابتدا باید تمام تحلیل‌ها و استراتژی‌های مناسب را به‌کار برد تا پولی از دست نرود به عبارت ساده‌تر ابتدا به حفظ سرمایه کرد (پول اولیه)  و بعد باید مراقب بود تا هرگاه به هر شکلی پول در حال از دست رفت است، با تمهیدات مناسب جلوی آن بگیرید. این کار را مدیریت سرمایه برای ما انجام می‌دهد.

برخی از سرمایه گذاران تمایل دارند بر این باورند که هرگز نمی توانند در سرمایه گذاری برتری داشته باشند زیرا موفقیت در بازار سهام فقط برای سرمایه گذاران پیچیده محفوظ است.

این تصور اصلاً حقیقتی ندارد، با اختصاص زمان کمی به یادگیری و تحقیق، سرمایه‌گذاران می‌توانند به خوبی برای کنترل پرتفوی‌ها و تصمیم‌های سرمایه‌گذاری خود مجهز شوند و سود کسب کنند.

به یاد داشته باشید، بسیاری از سرمایه گذاری ها به عقل سلیم و عقلانیت پایبند هستند.

هر سرمایه‌گذار کوچکی که استراتژی سرمایه‌گذاری درستی داشته باشد، به همان اندازه شانس موفقیت در بازار را دارد.

همیار کریپتو

5) بیش از حد ترید کردن مهم ترین مورد در 5 اشتباه مرگبار معامله گری

در 5 اشتباه مرگبار معامله گری رایج ترین و قدیمی ترین خطای یک معامله گر بیش از حد ترید کردن است.

شاید برا شما هم پیش آمده باشد که فقط در یک روز یا حداکثر چند روز بیش از حد ترید کرده باشید و مقدار زیادی پول خرج صرافی ها  و کارگزاری ها کرده باشید و هیچ عایدی نداشته اید.

احساسات در ترید به شدت کار شما را خراب میکند و باعث می‌شود دچار توهم شوید، توهم ها را فراموش کنید و تمرکز کنید.

الگوهای کوتاه مدت را کنار بگذارید، به خصوص اگر تازه کار هستید. پیشنهاد میشود هرچند هفته یک بار یا ماهانه ترید کنید.

دیدن الگوهای بلندمدت آسان‌تر است و خیلی هم بیشتر به نفعتان است. نیاز نیست که تمام روز را به نمودارها چشم بدوزید و خودتان را با الگویی که اصلا وجود خارجی ندارند عصبی کنید. وقتی که خودتان را مجبور نکنید روزی ۸ ساعت به صفحه نمایش خیره شوید، کار واقعا آسان‌تر می‌شود.

لازم به ذکر است که نظرات متفاوتی درباره اشتباهات مطرح شده است و میتوان صدها و هزارها اشتباه را پیدا کرد ما سعی کردیم مهم ترین آنها را برای شما بیان کنیم.

جمع بندی

اولین و مهم‌ترین قدم قبل از سرمایه‌گذاری در هر بازاری، آشنایی با قوانین و شناخت آن بازار است. بازارهای مالی جزء بازارهای تخصصی هستند و ترید یا سرمایه‌گذاری در هر بازار مالی شرایط ویژه خودش را دارد چراکه ماهیت بازارهای مالی باهم متفاوت است مثلاً ماهیت بازار ارز دیجیتال و بازار فارکس کاملاً باهم متفاوت بوده و هرکدام ریسک و قوانین ویژه خودشان را دارند. یعنی اگر قصد ترید یا سرمایه‌گذاری در بازار ارز دیجیتال را داشته باشید، آموزش ارز دیجیتال از پایه و راهنمایی گرفتن از یک فرد خبره یکی از اولین اقداماتی است که باید انجام دهید.

اگر به‌طور جِدی قصد دارید که حتماً از راه معامله گری کسب سود کنید مخصوصاً در بازارهای فارکس و ارز دیجیتال درآمد دلاری داشته باشید، باید معاملاتتان را با جزئیات ثبت سپس آن‌ها را بررسی کنید بنابراین همه معامله گران حرفه‌ای باید ژورنال معاملاتی داشته باشند.و تمام 5 اشتباه مرگبار معامله گری رعایت کنند وان جام ندهند

اگر به حوزه کریپتو علاقه دارید پیشنهاد می کنیم دوره آموزشی ارزدیجیتال در مشهد ما را از دست ندهید. اساتید همیارکریپتو سعی دارند تا مفاهیم دنیای کریپتو را براساس نیاز کاربر و روند بازار آموزش دهند.

نوشته های مشابه

‫4 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا