💎دریافت مشاوره رایگان در زمینه سرمایه گذاری

کلیک کنید
آموزش خصوصی ارز دیجیتال
همیار ترید

معامله با اینگالف در فارکس

آموزش صرافی بینگ ایکس

معامله با اینگالف در فارکس؛ بازار مالی فارکس، بزرگ ترین بازار مالی دنیا است که معامله گران و تحلیل گران تکنیکال بسیار زیادی در سراسرا دنیا را به خود جذب کردی است. معامله گران در این بازار می توانند به کمک انواع ابزار های تحلیل تکنیکال به تحلیل جفت ارز های مختلف بپردازند و براساس تحلیل های خود معاملاتی را انجام دهند.

کندل ها را می توان یکی از بهترین ابزار ها در تحلیل تکنیکال دانست که به کمک آن می توانیم اطلاعات دقیق و مفیدی را از وضعیت قیمت بدست آوریم. کندل ها به ما نشان می دهند که در دوره زمانی مشخص (تایم فریم)، قیمت چه حرکتی از خود نشان داده است و به کدام سمت حرکت کرده است.

کندل چیست؟

همان طور که گفته شد، کندل یکی از ابزار های تحلیل تکنیکال است که به کمک آن می توانیم نحوه تغییر و حرکت قیمت را در بازه زمانی مشخص شده (تایم فریم) مشاهده کنیم. کندل ها از 4 قیمت (قیمت باز شدن، قیمت بسته شدن، بالاترین قیمت و پایین ترین قیمت) تشکیل می شوند که براساس قیمت باز شدن و بسته شدن به دو دسته صعودی و نزولی تقسیم می شوند.

کندل صعودی، کندلی است که قیمت بسته شدن آن ها بالاتر از قیمت باز شدن آن ها است و کندل نزولی، کندلی است که قیمت بسته شدن آن ها پایین تر از قیمت باز شدن آن ها است.

در بازار های مالی می توان الگو های کندلی بی شماری را شناسایی کرد که به ما اطلاعاتی را از وضعیت فعلی بازار می دهند و به کمک آن ها می توانیم روند آینده قیمت را پیش بینی کنیم. یکی از مهم ترین الگو های کندلی، الگو اینگالف است که معامله گران به کمک آن می توانند معاملات پر سودی را انجام دهند. کندل ها در تمامی بازار ها از جمله بورس، ارز های دیجیتال و فارکس کاربرد دارند که در ادامه به بررسی الگو اینگالف در بازار مالی فارکس می پردازیم.

الگو کندلی اینگالف در فارکس

آموزش خصوصی فارکس

الگو کندلی اینگالف یکی از الگو های مهم و معتبر کندلی است که در بین معامله گران بسیاری رایج شده و از آن برای انجام معاملات خود استفاده  می کنند.

الگو اینگالف که از دو کندل تشکیل شده است؛ به طوری که کندل دوم، کندل اول را به طور کامل پوشش داده است. دارای دو حالت صعودی و نزولی است؛ در حالت صعودی، کندل اول را یک کندل نزولی تشکیل می دهد که توسط یک کندل صعودی به طور کامل پوشش داده می شود؛ در حالت نزولی، کندل اول را یک کندل صعودی تشکیل می دهد که توسط یک کندل نزولی به طور کامل پوش داده می شود.

الگو کندلی اینگالف اگر روی ناحیه حمایت یا مقاوت، خط روند، سطوح فیبوناچی و… تشکیل شود برای ما اهمیت دارد. در این الگو نیازی به کندل کی بار نیست.

در ادامه به بررسی چند مثال از الگو کندلی اینگالف در فارکس می پردازیم. آموزش کندل شناسی در فارکس

 

در تصویر بالا نمودار EUR/USD را مشاهده می کنید که یکی از محبوب ترین جفت ارز های معاملاتی در بازار فارکس است. قیمت پس از اینکه به ناحیه حمایتی خود رسیده، الگو اینگالف صعودی را تشکیل داده است. در ناحیه سبز مشخص شده مشاهده می کنید که کندل اول (کندل قرمز) است که توسط کندل دوم (کندل سبز) به طور کامل پوشش داده شده است.

 

در تصویر بالا نمودار USD/JPY را مشاهده می کنید که می توان آن را از دیگر جفت ارز معاملاتی محبوب در بازار فارکس دانست. قیمت پس از اینکه به ناحیه مقاومتی خود رسیده، الگو اینگالف نزولی را تشکیل داده است. در ناحیه قرمز مشخص شده مشاهده می کنید که کندل اول (کندل سبز) است که توسط کندل دوم (کندل قرمز) به طور کامل پوشش داده شده است.

یکی دیگر از نمودار های محبوب در بازار مالی فارکس USD/CHF  است که آن را در تصویر بالا را مشاهده می کنید. قیمت پس از اینکه به ناحیه حمایتی خود رسیده، الگو اینگالف صعودی را تشکیل داده است. در ناحیه سبز مشخص شده مشاهده می کنید که کندل اول (کندل قرمز) است که توسط کندل دوم (کندل سبز) به طور کامل پوشش داده شده است.

نکته: انجام معامله فقط با الگو های کندلی می تواند شما را دچار ضرر های بزرگی کند و پیشنهاد می شود که ابزار های دیگری مانند خط روند، محدوده حمایت و مقاومت، سطوح فیبوناچی و… نیز آموزش ببینید و در تحلیل های خود از تمامی آن ها استفاده کنید تا اطمینان بیشتری از تحلیل خود داشته باشید.

 

با تشکر / آکادمی همیار کریپتو 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا