بررسی تأثیر رویدادهای رقابتی بر قیمت ارزهای دیجیتال

با توجه به اینکه بسیاری از سرمایهگذارانی که در بازارهای مالی فعالیت میکنند بخشی از سبد دارایی خود را به کریپتوها اختصاص دادهاند، بررسی رویدادهایی که روی قیمت ارز دیجیتال تأثیرگذار است اهمیت ویژهای پیدا میکند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مقاله، درمورد عوامل مختلف و نقش آنها در تغییرات نرخ ارزها، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. با بررسی موارد گفتهشده، میتوانید معاملات را به میزان قابلتوجهی کاهش داده و از ضررهای احتمالی جلوگیری کنید. اگر به این موضوع علاقهمند هستید، در ادامه با ما همراه باشید.
تغییر قیمت ارز دیجیتال به دلیل پذیرش توسط شرکتهای بزرگ
محتوای این مقاله
یکی از دلایل مهمی که میتواند موجب نوسانات نرخ توکنهای مختلف شود، پذیرفتهشدن آنها برای پرداخت هزینهٔ خدمات و کالاهای خریداریشده است. بهطور مثال، وقتی شرکت تسلا بیتکوین را بهعنوان یکی از روشها برای خرید از وبسایت خود پذیرفت، ناگهان قیمت این دارایی رشدی قابل توجهای را تجربه کرد. اگر شرکتهای دیگر مثل اپل، آمازون و… نیز به کاربران اجازه دهند تا از این روش برای پرداخت هزینه استفاده کنند، قطعاً روند صعودی رشد ارزش ارزها شدت بیشتری به خود میگیرد.
عرضه و تقاضا و ارتباط با آن قیمت ارزهای دیجیتال
میزان عرضه و تقاضا همیشه نقش مهمی در تعیین قیمت ارز دیجیتال دارد. درمورد رمزارزها نیز این موضوع صدق میکند. شما میتوانید برای مشاهده قیمت ارزهای دیجیتال به والکس مراجعه کنید و مشاهده کنید که هرچه تعداد توکنهایی که کاربران میتوانند در صرافیهای مختلف اقدام به خریدوفروش آن کنند کمتر باشد، ارزش رمزارزها بیشتر میشود. بیتکوین یکی از معدود داراییهایی است که سقف عرضه برای آن مشخص شدهاست، به همین دلیل پس از اتمام این تعداد، به احتمال بسیار فراوان و به دلیل نبودن عرضهٔ مناسب در بازار، قیمت آن بهسرعت رشد میکند.
این موضوع باعث شدهاست تا کشورهایی که تورم بسیار بالایی را تجربه میکنند، اقدام به پذیرش ارزهای دیجیتال کنند تا کمی از فشار واردشده به اقتصاد آنها کاسته شود، همین عامل نیز موجب افزایش میزان تقاضا و درنتیجه افزایش ارزش توکنهای مختلف میشود.
هزینهٔ تولید رمزارزها
در حال حاضر ارزهای دیجیتال با استفاده از دو الگوریتم اثبات سهام و کار تولید میشوند. تحقیقات نشان دادهاست که هزینهٔ تولید رمزارزها تأثیر مستقیمی بر قیمت آنها دارد. بهطور مثال، برای ضرب هر بیتکوین، کاربران باید سختافزار خود را در اختیار شبکه قرار دهند تا بتواند معادلات پیچیدهٔ ریاضی را حل کرده و در ازای آن BTC خلق کند.
این تجهیزات برای کارکردن نیاز به برق دارند. تمام موارد گفتهشده با یکدیگر جمع شده و درنهایت هزینهٔ نهایی محاسبه میشود. قیمت ارز دیجیتالی مثل اتریوم و… نیز بر همین اساس مشخص میشود.
رونق و رکود اقتصادی
وقتی در بازار به دلیل تزریق پول رونق ایجاد میشود، کل داراییهای موجود ازجمله آنهایی که در بازار ارز دیجیتال هستند، افزایش قیمت را تجربه میکنند. پس میتوان به این نتیجه رسید که سلامت اقتصاد جهانی و ثبات آن از اهمیت ویژهای برخوردار است و میتواند شوکهای مثبت و منفی ایجاد کند. در دورههای رکود به دلیل نبود نقدینگی در بازار که میتواند ناشی از سیاستهای اقتصادی کشورهای مختلف باشد، تقاضا برای کریپتوها کاهش مییابد.
درنتیجه قیمت ارزهای دیجیتال افت محسوسی را تجربه میکند. پس قبل از خرید حتماً به این موضوع توجه کنید که وضعیت اقتصاد جهانی چگونه است تا سرمایهٔ خود را از دست ندهید.
اضافهشدن بر تعداد توکنهای موجود در لیست ارز دیجیتال
یکی از عوامل مؤثری که میتواند روی قیمت ارز دیجیتال تأثیرگذار باشد، بهوجودآمدن توکنهای جدید است. توسعهدهندگانی که در این بازار فعالیت میکنند، همواره در تلاش هستند تا رمزارزهایی را معرفی کنند که امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهند و نواقص کمتری داشته باشند. بهطور مثال، تا قبل از سال 2017، بیش از 80% کل ارزش بازار ارز دیجیتال در اختیار بیتکوین بود؛ اما در حال حاضر این میزان به کمتر از 50% رسیده است.
- نوآوریهای جدید میتواند عاملی برای ایجاد نوسان قیمت در توکنهای مختلف باشد.
سیاستهای فدرال روزرو
بهجرئت میتوان گفت فدرال رزرو، قدرتمندترین نهاد مالی جهان به حساب میآید و تغییراتی که در نرخ بهرهٔ کشور آمریکا ایجاد میکند، روی ارزش تمام داراییها تأثیر میگذارد. روند افزایش نرخ بهره که از سال 2022 آغاز و تاکنون ادامه داشته است، موجب افت شدید قیمت ارزهای دیجیتال شدهاست.
برای بررسی دقیق این موضوع، کافی است به صرافی معتبری مثل بایننس مراجعه کنید و از لیست ارز دیجیتال موجود، تاریخچهٔ آنها را بررسی کنید. پس به شما توصیه میکنیم قبل از خریدوفروش توکنها، به سیاستهای بانک مرکزی آمریکا توجهٔ ویژهای داشته باشید تا ریسک سرمایهگذاری در بازار کریپتو را کاهش دهید.
مقررات و سیاستهای مالی
مقررات و سیاستهای اعمالشده از سوی اقتصادهای بزرگ جهان، میتواند تأثیر شگفتانگیزی روی قیمت ارز دیجیتال داشته باشد. از آنجایی که کنترل تبادلات در بازار کریپتو کار بسیار دشواری است، کشورها همواره سعی میکنند با مشخصکردن چارچوبهای مختلف، میزان نظارت خود را افزایش دهند. دلیل اصلی این موضوع جلوگیری از پولشویی و دورزدن تحریمهای مالی است که قدرتهای بزرگی مثل آمریکا برای حفظ سلطهٔ خود وضع کرده اند.
شبکههای اجتماعی و رسانهها
اخبار منتشرشده در رسانهها و شبکههای اجتماعی مختلف، میتواند موجب تحریک عرضه و تقاضا در بازارهای مالی شود. بهطور مثال، زمانی که ایلان ماسک درمورد یکی از رمزارزهای موجود در بازار توییت میزند، سرمایهگذاران برای خرید آن دارایی هجوم میآورند یا اقدام به فروش احساسی آن میکنند.
درنتیجه قیمت ارز دیجیتال نوسانات شدیدی را تجربه میکند. به شما توصیه میکنیم اگر قصد دارید برای طولانیمدت در این بازار فعالیت کنید، از گرفتن تصمیمات احساسی خودداری کرده و براساس یکی از روشهای تحلیل بنیادی یا تکنیکال، خرید و فروشهای خود را انجام دهید. انجام این کار ریسک سرمایهگذاری را به میزان قابلتوجهی کاهش میدهد.
جمعبندی
از آنجایی که هر روز بر تعداد فعالان بازار کریپتو افزوده میشود، شناسایی راههایی که بتوان با استفاده از آنها روند بازار و قیمت ارز دیجیتال مدنظر خود را شناسایی کرد اهمیت ویژهای دارد. یکی از روشها برای انجام پیشبینی صحیح، بررسی اخبار و رویدادهای مهمی است که میتواند روی ارزش توکنها تأثیرگذار باشد، به همین دلیل در این مقاله، عوامل مهم را بررسی و توضیحاتی درمورد آنها ارائه کردیم تا بتوانید دارایی موردنظر خود را در زمان مناسب خریداری کنید.
رپورتاژ آگهی
*سایت همیار کریپتو مسئولیتی در قبال اطلاعات داده شده در رپورتاژ آگهی ها ندارد.*