پرایس اکشن (Price Action) چیست؟

پرایس اکشن چیست؟
محتوای این مقاله
پرایس اکشن (Price Action) یکی از بهترین استراتژیهای معاملاتی در دنیا محسوب میشود. پرایس اکشن به معاملهگر قدرت تحلیل در هر شرایطی از بازار را میدهد که این تحلیلها باعث کسب سود مداوم در بازار میشود.
پرایس اکشن نوعی از تکنیک تحلیل بازار مالی بوده که این قابلیت را به معاملهگران میدهد تا با بررسی حرکات قیمت، تصمیم خود را برای انجام معامله بگیرند و در هر بازار قابلتحلیلی مثل فارکس و ارز دیجیتال و… به کار گرفته میشود.
شما در پرایس اکشن (Price Action) نیازی به استفاده از هیچ اندیکاتور و نرمافزاری ندارید، بلکه با یادگیری ویژگیهای منحصربهفرد هر کندل و تعیین صحیح نقاط ورود و خروج میتوانید بهراحتی کسب سود داشته باشید.
پرایس اکشن (Price Action) سبکهای مختلفی دارد اما نگاه اکثر معاملهگران به روش پرایس اکشن ال بروکس است. این سبک از پرایس اکشن (Price Action) بهترین است و با آن میتوان درآمدهای کلانی به دست آورد.
جواب بزرگترین مدرس پرایس اکشن، البروکس، به کسانی که از اندیکاتورها استفاده میکنند این است:
” معاملهگران باتجربه بهسرعت متوجه میشوند که این نادرست است. آنها متوجه میشوند که تنها راهی که میتوانند موفق شوند این است که سخت تلاش کنند تا بفهمند بازارها چگونه رفتار میکنند. هیچ رازی وجود ندارد. همهچیز درست جلوی آنهاست. پوشاندن همهچیز با شاخصها فقط شانس موفقیت آنها را کاهش میدهد.”
پرایس اکشن Price Action چیست؟
به بیان ساده پرایس اکشن (Price Action) یک تکنیک معاملهگری و تحلیل بازار است که به معاملهگر این امکان را میدهد تا با استفاده از حرکات قیمت تصمیمات خود را برای انجام معاملات بگیرد؛ برخلاف دیگر تریدرها که با استفاده از اندیکاتورهایی که همیشه عقبتر از قیمت فعلی بازار هستند اقدام به تحلیل حرکات قیمت میکنند.
در سالهای 2007-2008 میلادی، کشور آمریکا درگیر بحرانهای مالی شد و در این زمان بود که اقتصاد دانان و تحلیل گران ارشد بینالمللی، به دنبال راهکاری برای تشخیص بحرانهای مالی از قبل بودند تا بتوانند از ضررهای بیشتر در بازارهای مالی جلوگیری کنند.
آقای ریچارد وایکوف استراتژی پرایس اکشن (Price Action) را مطرح کرد و یک مبنا برای تحلیلهای مالی مورداستفاده قرار گرفت و بهعنوان یک روش محبوب در بین معاملهگران تبدیل شد.
چیزی که در پرایس اکشن (Price Action) مورد بررسی قرار میگیرد، رفتار معاملهگران و شرکتهای بزرگ سرمایهگذاری در بازار است. پرایس اکشن (Price Action) واقعی تنها بر اساس قیمت و حرکات آن در بازار سروکار دارد.
فاکتورهای کلیدی در پرایس اکشن
کامپیوترها هماکنون بخش بزرگی از بازار را تشکیل میدهند و برای کامپیوترها مناطق حمایتی و مقاومتی و پولبکها خیلی مهم است و توجه ویژهای در برنامهنویسی آنها برای این دو شده است.
حمایتها و مقاومتها:
برای همین تریدرها بهمحض دیدن اینکه 2 بار قیمت در یک منطقه قیمتی واکنش نشان میدهد و کاملاً روند بازار عوض میشود را تحت نظر میگیرند. اگر قیمت دوباره به آن منطقه برگشت واکنش قیمت را در آن منطقه بررسی میکنند.
تریدر ها این مناطق را مثل سنگی میبینند که با هر باز ضربه به آن احتمال شکستن بیشتر میشود. پس هرچه تعداد دفعات واکنش به آن قیمت بیشتر شود احتمال شکست آن زیاد میشود.
این مناطق خاصیت جابهجا شدن دارند یعنی اگر زمانی قیمت 10، منطقه حمایتی بوده و هر بار قیمت به 10 میرسیده دوباره شروع به بالا رفتن میکند. زمانی که این منطقه شکسته میشود و قیمت به زیر 10 میآید؛ هماکنون قیمت 10، که زمانی از پایین رفتن آن جلوگیری میکرده الان تبدیل به مقاومت شده و اجازه رشد قیمت به بالاتر از آن را نمیدهد.
پولبکها:
پولبک به معنی عقب کشیدن است. بولبکها برای تریدر ها بسیار مهم است زیرا دوباره به آنها موقعیت معامله میدهد.
اول دلیل به وجود آمدن آن را بررسی کنیم. فرض کنید قیمت 10، بسیار موقعیت خوبی برای خرید است. حال که قیمت به 15 رسیده و تریدر ها احساس میکنند که سود لازم رو از این معامله گرفتهاند و آن معامله را میبندند. برای اینکه خریداران قیمت 10، هماکنون در حال برداشت سود هستند قیمت به 13 نزول میکند. ولی بازار دست خریداران است چون فکر میکنند قیمت بازار برای این معامله منصفانه است و دوباره شروع به خرید میکنند و قیمت روند صعودی را از پیش میگیرد.
سؤال که اینجا پیش میآید که چرا موقعیت خرید درست میکند؟
یکی از مهمترین نکات مدیریت سرمایه داشتن حد ضرر است. در مثال بالا کسی که قیمت 10 خریده حد ضرر خود را در 9 قرار داده ولی اگر کسی بخواهد در قیمت 14 بخرد و حد ضرر را طبق اصول روی 9 بگذارد، اینیک معامله خوبی برای او نیست چون حد ضرر بسیار بزرگی دارد. اما کسی که در پولبکها خریداری میکند کاملاً یک معامله اصولی و مطمئن دارد.
مزایای معامله گری بر اساس پرایس اکشن (Price Action)
- تریدر در روش پرایس اکشن نیازی به سایر اندیکاتورها و ابزارهای معاملاتی ندارد.
- کاربرد پرایس اکشن محدود به بازار خاصی نیست بلکه در تمامی بازارهای مالی مانند فارکس، سهام، طلا، کالا و غیره نقش و کاربرد مهمی دارد و به راحتی قابل استفاده است.
- درصد موفقیت و نتیجه بخش بودن این روش معامله گری در مقایسه با سایر روش ها بیشتر است.
- سرعت استفاده از روش پرایس اکشن بالا است.
- این روش پیچیدگی خاصی ندارد و کاربر به سادگی و راحتی می تواند از آن استفاده کند.
- امکان معامله در تایم فریم های معاملاتی را به کاربر می دهد.
- در این روش بدون استفاده از چارت های شلوغ و پیچیده هم به به نتایج ایده آلی دست خواهید یافت.
- پیش بینی حرکت بعدی بازار و سهام ها از طریق پرایس اکشن به راحتی قابل تشخیص است.
- تمرکز پرایس اکشن تنها بر روی قیمت سهم است و همین فاکتور کافی است تا بتوانید بهترین تصمیم گیری را انجام دهید.
- سادگی و سرعت در این روش باعث می شود که مدیریت زمانی مناسبی را تجربه کنید.
الگوهای مهم پرایس اکشن
گرچه پرایس اکشن در عین سادگی، بهترین عملکرد را در بازارهای مالی دارد اما لازم است بدانید با کمک الگوهای متناسب با آن است که نتیجه بخش خواهد بود.
بدون شک پرایس اکشن از الگوهای متعددی پیروی می کند که در ادامه به 6 الگوی مهم و کاربردی در آن اشاره می کنیم.
تسلط به روش پرایس اکشن با تمرین و تکرار فراهم خواهد شد و شما با حضور در دوره جامع آموزشی همیار کریپتو در مشهد می توانید استارت کار را بزنید و به زودی به عنوان یک تریدر موفق بر بازار مالی مورد نظرتان، اشراف داشته باشید.
کندل معکوس یا reversal bar
یکی دیگر از مهم ترین الگوهای پرایس اکشن، کندل معکوس نام دارد که نقش مهمی در فرآیند تجزیه و تحلیل معامله دارد. این نوع الگو به صورت های نزولی و صعودی وجود دارد.
سه کندل برگشتی یا Three bar pull back
از نام این نوع الگو مشخص است که از سه کندل تشکیل شده است. آنچه این نمونه الگوی برگشتی را از سایر الگوهای برگشتی دیگر متمایز می کند در ویژگی احتیاط و محافظه کاری آن است و آن را به عنوان چرخش بازار در نظر می گیرند.
الگوی اینساید بار Inside Bar
الگوی Inside Bar در گروه الگوهای دو کندلی قرار می گیرد، به گونه ای که از سمت راست به کندل بزرگتر و از سمت چپ به کندل کوچکتر، نزدیک می شود. در واقع تمام کندل کوچکتر در محدوده کندل بزرگتر قرار گرفته و با هم ادغام می شوند. در صورتی که این کندل و این الگو را در بخشی از روند بازار و در محدوده مهم قیمتی، مشاهده کردید به معنای این است که قیمت، قصد شکستن محدوده فعلی را دارد و می توانیم شاهد یک جهش در روند بازار باشیم.
الگوی فیکی بار Fakey Bar
همانطور که از نام این نوع الگو مشخص است، یک جهش قیمتی کاذب و غیر واقعی را ایجاد می کند، به این صورت که جهش قیمت نا موفق از محدوده قیمت فعلی ایجاد می شود که از آن به عنوان الگوی Fakey Bar نام برده می شود. این الگو زمانی شکل می گیرد که قیمت از کندل قبلی فراتر می رود اما در همان کندل به محدوده قبلی خود بر می گردد. شکل گیری این الگو به معنای عمل کردن بر خلاف جهت سایه کندل و همان روند اصلی قیمت است.
الگوی Pin Bar
الگوی Pin Bar معمولاً در بازارهایی که دارای روند هستند قابل استفاده است. این نوع الگو از پرایس اکشن در گروه الگوهای تک کندلی قرار می گیرد و به معنای برگشت قیمت در انتهای سایه بلند کندل است. در صورتی که روند بازار نزولی باشد، با تشکیل الگوی Pin Bar، قیمت تا زمانی که به محدوده مقاومت بعدی برسد، در جهت مخالف سایه الگو حرکت خواهد کرد. بر عکس در صورتی که این الگو را در روند صعودی بازار مشاهده کنیم، احتمال برگشت قیمت تا زمانی که به محدوده بعدی برسد، زیاد است.
انواع سبک پرایس اکشن
تا این بخش از مقاله با نحوه عملکرد و مزیت های روش پرایس اکشن آشنا شدیم، البته در نظر داشته باشید که این شیوه بر اساس متد و سبک های متفاوتی انجام می شود. در ادامه شما را با انواع روش های پرایس اکشن آشنا می کنیم.
سبک پرایس اکشن ال بروکس
طبق نظر کارشناسان و متخصصان بازارهای مالی، ال بروکس به عنوان یکی از مهم ترین استراتژی های پرایس اکشن برای بازار های مالی شناخته می شود که موجب سود دهی مناسبی به معامله گران می شود. انواع بررسی در ال بروکس در دسته بندی های پنج دقیقه ای، روزانه و یا به صورت هفتگی صورت می گیرد. مزیت این روش در این است که قدرت تحلیل کاربر را به وجود نرم افزار خاصی محدود نمی کند بر عکس او با استفاده از نمودارهای شمعی و اطلاعات قیمتی، بازار مالی فارکس، کالا آتی و غیره را تحلیل می کند و تصمیمات خود را بر اساس آن به مرحله اجرایی می رساند. سادگی و سهولت روش ال بروکس به حدی است که افراد مبتدی نیز می توانند از آن استفاده کنند ضمن اینکه در مقایسه با سایر روش ها، در کسب سود، بازدهی بیشتری دارد.
در پرایس اکشن ال بروکس، توضیحات خیلی کاملی درباره رفتار قیمت داده میشود. این توضیحات بسیار کامل بوده و استراتژی معاملات را کاملا در هر شرایطی در بازار بررسی می کند مانند معامله در روندها، برگشت قیمت و بازار بدون روند.
برای تسلط نیازی به استفاده از نرم افزارهای پیچیده و اندیکاتورهای فراوانی نیست، با یادگیری روند جزء به جزء کندل ها و تعیین صحیح نقاط ورود و خروج می توانید به راحتی کسب سود داشته باشید. به همین خاطر است که معامله گران بازارهای ارز دیجیتال و فارکس، انجام معاملات به روش پرایس اکشن ال بروکس را جزو بهترین دوره های پرایس اکشن (Price Action) در جهان می دانند. خود البروکس نیز براین باور است که شرکت های بزرگ این بازار ها را برای سود خود درست کردهاند، اگر ما هم مانند آنها فکر کنیم می توانیم در این سود شریک باشیم.
اگر شما هم دوست دارید از این روش معاملاتی به سبک البروکس را یادبگیرید، همیارکریپتو با جمع آوری بهترین نکات از منابع آموزشی البرکس دوره آموزش فارکس را تدارک دیده و کسانی دوست دارند حضوری در دوره شرکت کنند، آموزش فارکس در مشهد را پیشنهاد می کنیم.
سبک پرایس اکشن لنس بگز
از دیگر متدهای رایج تکنیک پرایس اکشن، لنس بگز نام دارد. تفاوت این روش با روش ال بروکس در این است که رفتارهای بازارهای سرمایه و روند قیمت ها را مورد هدف قرار می دهد و آن را ارزیابی می کند.
پرایس اکشن لنس بگز در گروه تحلیل تکنیکال قرار دارد و در تحلیل و ارزیابی آن سه تایم فریم به نام های بالاتر، میانی و پایین مورد استفاده قرار می گیرد تا معامله گر به شناخت حداکثری بازار اشراف داشته باشد. از دیگر نکات مثبت این روش انجام معاملات بر اساس واقعیت بازار است.
سبک پرایس اکشن RTM
پرایس اکشن RTM مخفف “Read The Market” است.از دیگر روش های پرایس اکشن، RTM نام دارد. این نوع روش کاربردهای زیادی در روند ارزیابی و تحلیل بازارهای مالی دارد و بیشتر معامله گران از آن برای مقابله با موانع و گره های معاملاتی استفاده می کنند و یا با نواحی رنج دست و پنجه نرم می کنند. لازم است بدانید زمانی که بازار راکد بوده و یا روندی نداشته باشد به نوعی در حال رنج زدن است. با توجه به اینکه هدف و تمرکز روش پرایس اکشن بر روی رفتار و محدوده های قیمتی است، برخورداری از روند و یا عدم آن یکی از اصولی است که باید مورد توجه قرار گیرد. زمانی که بازار نه حالت صعودی داشته باشد و نه حالت نزولی به معنای وجود بازار رنج است. در این شرایط از متد RTM استفاده می شود.
در این سبک به طور کلی ابتدا اقدام به مشخص کردن پیوت ها در تایم مخصوص خود با قوانین مخصوص خود کرده و سپس به 1 تایم پایین تر برای پیدا کردن پترن های معاملاتی رفته و در 2 تایم پایین تر از تایم پیوت نیز اقدام به بررسی گره های قیمتی می کند و پس از تاییدیه گرفتن بر اساس نوع حرکات و انواع گره ها در جهت قیمت یا در جهت ریورسال کلی قیمت معامله می کند.
این سبک از معدود سبک هایی است که R به R بسیار بالاتری نسبت به سایر سبک ها ارائه داده و ضرر های معاملاتی این سبک بسیار ناچیز می باشد. همین امر باعث جذابیت و پیشرفت این سبک می باشد. نکته دیگری که تکمیل کننده این جذابیت می باشد معامله در 2 جهت بازار و امکان معامله در تمامی تایم فریم ها حتی تایم های زیر 1 دقیقه می باشد.
از مهم نکات مثبت سبک RTM می توان به همسو شدن با بزرگان معاملات اشاره کرد که همواره بیشترین سود بازار را دارند. همچنین وجود ساختاری از پیش تعیین شده برای مشخص کردن بازه زمانی نوسان قیمت در سطوح مختلف، قابلیت ترکیب با انواع سبک ها، وجود ستاپهای تحلیلی متفاوت، ساده و روان بودن این سبک و امکان آموزش سریع آن اشاده کرد.
سبک پرایس اکشن ICT یا اسمارت مانی
بنیانگذار سبک پرایس اکشنICT مایکل هادلستون می باشد. او یک تاجر باتجربه است که بیش از 20 سال تجربه در بازارهای مالی دارد. سبک پرایس اکشن ICT هادلستون یک رویکرد منحصربهفرد برای معامله گری است که پرایس اکشن را با سایر ابزارهای تحلیل تکنیکال ترکیب میکند تا دیدی جامع از بازار ایجاد کند.
مایکل هادلستون بهعنوان تحلیل گر بازار و سرمایه، سالهای زیادی در مؤسسات مالی بزرگ و بانکها مشغول به کار بوده است به همین دلیل توانست رفتار قیمتی این مؤسسات مالی بزرگ را تحلیل و شناسایی کند.
بعد از سالها تجربه کاری در بازارهای مالی نهایتاً سبک معاملاتی خودش را به معامله گران بازار فارکس معرفی کرد. ایشان در طی 30 سال سابقه کاری، توانست بیش سبک خودش را به بیش 50 هزار معامله گر آموزش دهد.
در این سبک، معاملهگران نمودارهای قیمت را تجزیه و تحلیل میکنند تا سطوح اصلی حمایت و مقاومت، خطوط روند و سایر شاخصهای تکنیکالی را که میتوانند به آنها در انجام معاملات سودآور کمک کنند، شناسایی کنند.
رویکرد پرایس اکشن ICT همچنین شامل استفاده از الگوهای خاص پرایس اکشنی در حرکات قیمتی هستند که تغییرات بالقوه در روند را نشان میدهند. این سیگنالها به شما کمک میکند تا تصمیم بگیرید که آیا وارد معامله شوید یا از آن خارج شوید و این وارد و خارج شدن از معامله در چه سطوح قیمتی انجام میگیرد.
از بزرگترین مزایای سبک پرایس اکشن ICT این است که به معامله گران اجازه میدهد تا تصمیمات آگاهانه را بر اساس حرکت قیمت واقعی به جای تکیه بر شاخصهای ذهنی اتخاذ کنند. از آنجایی که تحلیل در این سبک بر اساس دادههای تاریخی است، معاملهگران میتوانند استراتژیهای خود را برای تعیین اثربخشی آنها بک تست گرفته و بررسی کنند.
مزیت دیگر این است که درک روشنی از ساختار بازار فراهم میکند و به معامله گران اجازه میدهد سطوح حمایت و مقاومت بالقوه را شناسایی کنند. این اطلاعات برای توسعه استراتژیهای معاملاتی مؤثر که سود را به حداکثر و ضرر را به حداقل میرساند، حیاتی است.
یکی دیگر از مزایای سبک پرایس اکشن ICT، تطبیق پذیری آن است. معامله گران میتوانند از ICT در ترکیب با سایر ابزارهای تحلیل تکنیکال برای بهبود استراتژیهای معاملاتی خود استفاده کنند. بهعنوان مثال، در صورت تمایل، میتوانید سبک پرایس اکشن ICT را با میانگین متحرک، اسیلاتورها یا سایر اندیکاتورها ترکیب کنید تا دید جامعتری از روند بازار به دست آورند.
پرایس اکشن نوین RAP
پرایس اکشن نوین RAP مخفف عبارت “Reversal And Pullback” به معنای پولبک و نواحی برگشتی است.
سبک پرایس اکشن نوین RAP در حال حاضر جدیدترین روش تحلیل بازار ارز دیجیتال است که به طور تخصصی برای بازار ارز دیجیتال بهینهسازی شده است.
سبک پرایس اکشن نوین RAP به طور تخصصی برای پیشبینی قیمت و نوسانهای رمز ارزها در بازار ارز دیجیتال طراحی و بهینه سازی شده است. این روش در حال حاضر فقط و فقط توسط تیم تحلیل همیار کریپتو مورد استفاده قرار میگیرد و مبدع آن (محمد حسن زاده) موسس همیارکریپتو می باشد.
این سبک توانسته است سوددهی فوقالعادهای را برای کانال سیگنال و سبدهای ارز دیجیتال این مجموعه به ارمغان بیاورد.
مزیت استراتژی پرایس اکشن (Price Action) ال بروکس نسبت به دیگر سبکها
پرایس اکشن (Price Action) ال بروکس نسبت به دیگر پرایس اکشن ها، از دقت بیشتری برخوردار است و می توان از طریق این استراتژی تحلیل های دقیق تری داشت. مزیت دیگر این استراتژی، تاخیرهای بسیار پایین زمانی است که این قابلیت را به کاربر می دهد تا سریع تر متوجه تغییر روندهای قیمتی شده و نسبت به انجام معاملات خود تصمیم گیری کند. معامله گر با استفاده از استراتژی پرایس اکشن ال بروکس، می تواند بازدهی بالاتری داشته باشد و سودهای بالاتری کسب کند.
مزیت اصلی روش پرایس اکشن ال بروکس، این است که کاربران مبتدی نیز می توانند به راحتی از این روش استفاده کنند و تحلیل های معاملات خود را انجام دهند. برای انجام پرایس اکشن ال بروکس، نیاز به ابزار و نرم افزار خاصی نبوده و می توان با استفاده از کندل ها و نمودارهای قیمتی به راحتی تحلیل انجام داده و برای انجام معامله تصمیم گیری کرد.
البروکس درباره روش های معالاتی می گوید که تمام آن ها حتی روش من براساس احتمال بوده و معامله گری موفق است که با بیشترین درصد احتمال معامله کند. این مهم است که برایند معاملاتی مثبت باشد. هرکسی که می گوید که روش او همیشه موفق میشود، اصلا اینطور نمی تواند باشد و از منطق خارج است.
استراتژی پرایس اکشن ال بروکس، به معامله گران کمک می کند که به راحتی به تحلیل ارزهای دیجیتال و فارکس بپردازند. بنابراین این ابزار به عنوان یک روش کارآمد برای تحلیل بازارهای مالی، آتی و آپشن مورد استفاده قرار می گیرد.
پرایس اکشن در ارز دیجیتال
پرایس اکشن یک استراتژی معاملاتی ساده و کاربردیست که در تمام بازار های مالی از جمله در بازار ارز دیجیتال است که هر حرکت کوچک نمونهای از رفتار قیمت است و معامله گران هرگز چیزی را بیاهمیت نمیدانند. گاهی اوقات چیزی بسیار کوچک منجر به یک حرکت بزرگ میشود. معاملهگرانی که میدانند چه اتفاقی میافتد، اغلب این معاملات را انجام میدهند. حد ضرر گاهی اوقات بسیار کوچک است، یعنی ریسک پایین. ریسک کوچک همیشه به معنای احتمال کم است، اما پاداش میتواند آنقدر زیاد باشد که یک معامله برآیند معاملاتی را مثبت کند.
گاهی اوقات میشنوید که معامله گران از برخی حرکتها بهعنوان نویز یاد میکنند، گویی رفتار بازار تصادفی است. چیزی که آنها فکر آن را نمیکنند این است که بازار توسط صدها رایانه کنترل میشود که هرگز آرام نمیگیرند. آنها دائماً اعداد را خرد میکنند و معاملات را انجام میدهند.
حرکات بسیار دقیق هستند زیرا همه الگوریتمها از قیمتهای کلیدی آگاه هستند. این سطوح حمایت و مقاومت هستند و بهعنوان آهن ربا عمل میکنند که بازار را به سمت خود میکشاند. پسازآن، بازار تصمیم میگیرد که کدام آهن ربا را آزمایش کند و حرکت میتواند بالا یا پایین باشد.
جمع بندی
پرایس اکشن Price Action به زبان ساده یعنی چگونگی تغییر قیمتهاست و روشی برای تحلیل تغییرات شکل گرفته در قیمتهاست که سیگنال خرید و فروش ارائه می¬دهد. محبوبیت پرایس اکشن (Price Action) به علت اعتبار بالای آن و عدم استفاده از اندیکاتورها است.
این روش یکی از متدهای تحلیل تکنیکال است زیرا عوامل بنیادی را نادیده میگیرد و عموما بر تاریخچه قیمتی دارایی تمرکز می¬کند. چیزی که پرایس اکشن (Price Action) را از سایر روش¬های تحلیل تکنیکال مجزا می¬کند این است که تمرکز اصلی این روش بر رابطه بین قیمت¬های جاری و قیمت¬های گذشته است. در صورتی که سایر روش¬های تحلیل تکنیکال صرفا بر تاریخچه قیمت¬ها تأکید می¬کنند و حالت تاخیری دارند.
پرایس اکشن (Price Action) در بازارهایی واضح تر است که نقدینگی و نوسان قیمت ها در بالاترین حد ممکن باشند. اما به طور کلی هر خرید و فروشی در هر بازاری به ما پرایس اکشن (Price Action) را نشان می دهد. به طور کلی اگر بخواهیم در یک کلمه روش پرایس اکشن (Price Action) را تعریف کنیم، شاید واژه “ساده” بهترین تعریف برای آن باشد.
این روش شاید ساده¬ترین روش معاملاتی باشد و این در حالیست که بسیار پایدار و دقیق است. تریدرهای پرایس اکشن (Price Action) جزو کسانی نیستند که بخواهند یک شبه میلیونر شوند، اما هنگامی که از این روش به شکل درستی استفاده کنید، به شما کمک میکند تا تریدر بهتری شوید.
در حالی که شاید این روش برای معامله گران تازه کار که از اندیکاتورهای پر زرق و برق و با ظاهر فریبنده استفاده می کنند محبوب نباشد، اما در بین معامله گران حرفه ای بسیار پرطرفدار است.
در این مقاله همیارکریپتو استراتژی پرایس اکشن (Price Action) را به شما آموزش دادیم، با یادگیری این استراتژی می توانید معاملات پرسودی داشته باشید. ما در دوره های آموزش ارز دیجیتال مفاهیم دنیای مالی را به علاقه مندان آموزش می دهیم این دوره به صورت حضوری در مشهد آموزش ارز دیجیتال در مشهد و به صورت غیرحضوری به صورت وبیناری در فضای اسکای روم برگزار می شود. این دوره با توجه به نیاز دانش پژوه از پایه تا پیشرفته تعبیه شده با شرکت در این دوره از سطح مبتدی به معامله گری حرفه ای تبدیل خواهید شد.
اگر دوست دارید نظر های پیشرفته تر آقای البروکس را بررسی کنید به سایت او بروید.
سوالات متداول
1_ پرایس اکشن (Price Action) چیست و به چه موضوعاتی می پردازد؟
پرایس اکشن (Price Action) نوعی سبک برای تحلیل و بررسی قیمت ها و تحلیل بازار های مالی می باشد در سبک معاملاتی پرایس اکشن (Price Action) غالبا به بررسی رفتار قیمت پرداخته می شود و از هر گونه استفاده از اندیکاتور های کمکی خودداری می گردد.
2_مزیت و قابلیت های پرایس اکشن (Price Action) چیست؟
با توجه به اینکه پرایس اکشن (Price Action) عموما به رفتار قیمت می پردازد و تنها کندل های قیمتی و رفتار ان ها را بررسی می کند بر خلاف سبک هایی که بر اساس اندیکاتور ها عمل می کنند فاقد هرگونه تاخییر در ورود به معاملات می باشد پس می توان چنین گفت که داشتن بهترین نقاط ورود و بالاترین سود و کمترین زیان مزیت اصلی این سبک معاملاتی است.
3_ در پرایس اکشن (Price Action) رفتار قیمت در چه مکان هایی بررسی می گردد؟
در سبک معاملاتی پرایس اکشن (Price Action) رفتار قیمت برای ورود به معامله در اطراف حمایت و مقاومت های مهم بررسی می گردد و پس از ورود به معامله ما در میانه روند ها نیز به بررسی قیمت برای مدیریت معامله می پردازیم.
4_ مدیریت معامله در پرایس اکشن (Price Action) به چه صورت انجام می گیرد؟
در سبک معاملاتی پرایس اکشن (Price Action) ما پس از ورود به معامله در بهترین نقطه در طول روند معامله اقدام به مدیریت معامله خود می نماییم برای نمونه اگر ببینیم که تمایلات بازار بر خلاف معامله ما می باشد زودتر از معامله خارج شده و اگر تمایلات بازار را در جهت معامله خود ببینیم حد سود خود را بزرگتر کرده و سود بیشتری را دریافت می کنیم پس می توان چنین گفت که سبک معاملاتی پرایس اکشن (Price Action) برای هر قدم و هر حرکت بازار برنامه ویژه ای دارد و معاملات را با بازار و حرکات قیمت پیش می برد
5_تفاوت اصلی پرایس اکشن سبک RTM با سبک ict چیست؟
سبک پرایس اکشن ار تی ام بیشتر بر روی دقیق ترین نقاط ورود با استفاده از گره های قیمتی تاکیید می نماید اما سبک ict تاکیید ویژه ای بر روی همراهی در روند دارد با بزرگان پس می توان چنین گفت که سبک RTM بیشتر بر معاملات واکنشی تاکیید می نماید اما سبک ict روند حرکات روزانه را می گیرد.
6_ کدام سکب پرایس اکشن بر دیگر سبک ها برتری دارد؟
در اصل هیچ سبکی نسبت به دیگر سبک ها برتر و بهتر نیست و سبکی مناسب است که افراد امکان کسب درآمد بهتری را با آن داشته باشند. اما سبک پرایس اکشن RTM به علت داشتن بهترین نقاط ورود نسبت سود به زیان بهتری نیز دارد و این عامل باعث می شود که افراد تازه کار سریعتر با آن به کسب سود رسیده و علاقه مندان بیشتری داشته باشند.
7_کدام سبک وین ریت بالاتری دارد؟
تمامی سبک های پرایس اکشن وین ریت ها هرگز اعداد بالا در حدود 90 و… هرگز نیست و بلکه اعداد وین ریت در حدود 60 تا 70 معامله در 100 معامله می باشد اما مقدار سود ها چندین برابر ضرر هاست که باعث می شود در نهایت تریدر سود بسیاری کسب نموده باشد.
8.نمودارهای قیمت در تحلیل پرایس اکشن چگونه میتوانند به کاربران کمک کنند؟
نمودارهای قیمت در تحلیل پرایس اکشن شامل اطلاعاتی هستند که به کاربران اجازه میدهند تا بهترین زمانی را برای ورود و خروج از بازار تعیین کنند. به عنوان مثال، در نمودار شمعی، قیمت باز و بسته شدن، بالاترین و پایینترین قیمت در دوره و حجم معاملات در دوره را نشان میدهد. با ترکیب این اطلاعات، کاربران میتوانند الگوهای قیمتی را تشخیص دهند و به منظور پیدا کردن فرصتهای بازار، اقدام به خرید یا فروش کنند.
9.معیارهایی که در تحلیل پرایس اکشن استفاده میشوند چیست؟
معیارهای مختلفی برای تحلیل پرایس اکشن استفاده میشوند که از جمله آن ها میتوان به میانگین متحرک ساده و میانگین متحرک انحراف معیار، شاخص قدرت نسبی (RSI)و شاخص MACDاشاره کرد.شاخص Bollinger Bands و شاخص Fibonacci Retracement نیز بهطور گسترده در تحلیل پرایس اکشن استفاده میشوند. هر کدام از این معیارها، به شکل مختلفی از دادههای قیمتی استفاده میکنند و با ترکیب آنها، به تحلیل الگوهای قیمتی و شناسایی فرصتهای بازار کمک میکنند.